Forumda moderatör, admin eksikliği çekiliyor... Yetkilileri göreve çağırıyorum...
ya yetkili eksikliği de varsa?gibi iğrenç bir geyik yapasım geldi gece gece...
ayrıca adam almıyorlar...içsevişken ikincil ilişki grubu gibimsi bişiyler.
@orochimaru; her mesajın altındaki "Şikayet et" linkine tıklayarak rahatsız olduğunuz durumları bildirebilirsiniz.

@globaldanger; yaptığınız geyiğin iğrenç olması bi yana tavrınız daha bir iğrenç. Bu mesajı uyku sersemi yazdığınızı düşünmek istiyorum. Ayrıca böyle bir kanıya nasıl vardığınızı da merak ediyorum.
şikayet et şikayet şikayet et şikayet et şikayet şikayet et şikayet et şikayet şikayet et
Sen kimsin sana tavır yapıcam genç...ayrıca uyku sersemi de yeterim sanabir yorum du o yorum...Hiç bir yorumu da boşa yapmam elbet sebebim vardır.
Arkadaşlar moderatör eksikliği hissediyor..
Fakat yokluğunu hissedemiyor.. zira burak isimli kullanıcı "moderatör"..
ismimin yanına da yazdım, artık yokluğumu hissetmezsiniz ilk moderasyonumu da globaldanger ile yapayım dedim ama uyku sersemi bile bana yetebileceğini duyunca kendime güvenemedim, daha çok gencim... teselliyi filmlerde arıyorum artık

hadi modera oldum kabul edelim.
Hayırlı olsun bakem.
bir şeye dikkat ettim moderatörün de sinepuanını görüyoruz
yoksa siz aranızdamı paylaşıyorsunuz hediyeleri şimdi sen hemen savunmaya geçmeden ben öyle birşey olmadıgını varsayıyorum. aramıza hoş geldin bu arada ;) burak
Ben de bir sinema.com kullanıcısı olduğuma göre puan kazanmam doğal değil mi
Copyright © 1998-2008 Sinema.com