Mesaj: 0Politika-kültür içerikli, daha cok genclere hitap eden elektronik dergi formatinda bir web sitemiz var. Sitemizde entelektüel içerikli her şey gibi arada gelen sinema yazılarına da yer veriyorduk, fakat sinema konusuna ağırlık vermek, daha düzenli ve sürekli sinema yazısı koymak istiyoruz. Amatör ve bu konularda yazabilecek, istekli arkadaşların mesajlarını bekliyoruz. Surekli yazarimiz olmak uzere.
2 seneden fazla zamandır kesintisiz aynı .tr uzantılı resmi adresimiz uzerinden yayin yapan ve duzeyli bir okur kitlesine hitap eden bir siteyiz. Daha detaylı bilgi için bana yazabilirsiniz.
2 seneden fazla zamandır kesintisiz aynı .tr uzantılı resmi adresimiz uzerinden yayin yapan ve duzeyli bir okur kitlesine hitap eden bir siteyiz. Daha detaylı bilgi için bana yazabilirsiniz.
7 Nisan 2008, Pazartesi 13:30

Mesaj: 43ilgimi çekti.yardımcı olabilirim...Meseleyi biraz daha açarsanız sevinirim.
10 Nisan 2008, Perşembe 13:10

Mesaj: 40Sinema konusunda, haddini bilen ama sevgisini hiç yitirmeyen birisiyim.
"Gişe", "Sanat" filmi gibi ayrımların haklı oldugunu ve gerçek sinema severlerin "sanatsal" arayış içinde oldugunu düşünen azınlığın bir üyesiyim.
Ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum ama ihtiyacınız olursa bilgim yettiğince yanınızda olmak isterim. Çalışmalarınızda başarılar...
"Gişe", "Sanat" filmi gibi ayrımların haklı oldugunu ve gerçek sinema severlerin "sanatsal" arayış içinde oldugunu düşünen azınlığın bir üyesiyim.
Ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum ama ihtiyacınız olursa bilgim yettiğince yanınızda olmak isterim. Çalışmalarınızda başarılar...
13 Nisan 2008, Pazar 12:33

Mesaj: 1Kendime bu konuda güveniyorum, ilgilendiğimi belirtmek isterim. Nasıl irtibata geçebiliriz? Veya neler yapmam gerek?
15 Nisan 2008, Salı 21:25

Mesaj: 2amatör olarak film eleştirileri yapıyorum...ilgilenirseniz adres:
http://onpunto.com/ShowBlog.aspx?Web=mannsporte
http://onpunto.com/ShowBlog.aspx?Web=mannsporte
17 Nisan 2008, Perşembe 20:25

Mesaj: 2ayrıca blog'un üslubunu çok önemsemeyin zira daha ziyade arkadaş grubum için yazdığım yazılardı bu eleştiriler...
17 Nisan 2008, Perşembe 20:34