Forum » Filmler » Diğer
Sinemacı olmak isteseydiniz ne olmak isterdiniz?????
Yönetmen,senarist,oyuncu...............?????????????? hangisi??
SANAT EĞİTİMİ ALMIŞ YENİ MEZUN BİR SANATÇI ADAYI OLARAK, SİNEMA FİLMLERİNDE YER ALMA ŞANSINI YAKALADIM. BENCE EN GÜZELİ KAMERA ARKASI YÖNETMEN YARDIMCILIĞI YANİ REJİ. ÇÜNKÜ MUTFAĞINDA OLMAK DAHA STİL BANA GÖRE. AMA BENİM GÖNLÜMDE YATAN GÖRÜNTÜ YÖNETMELİĞİ. ÇÜNKÜ SETTE TANRI SİZSİNİZ. YÖNETMEN VE SENARİST DAHİL OLMAK ÜZERE, TÜM EKİP SİZİN GÖZÜNÜZE VE SAHNEYİ ALGILAMA GÜCÜNÜZE GÖRE HAREKET EDİYOR. TABİ İŞİNİZDE İYİYSENİZ. İKİNCİ OLARAK SENARİST... ŞUAN BİR SENARYO YAZIYORUM. UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER VE ÇEKİLME ŞANSI OLUR ELİNİZDEN ÇIKAN BİR ÖYKÜNÜN CANLANIP, BEYAZ PERDE DE SEYİRCİ İLE BULUŞMASI VE KENDİ ADINIZI OKUMANIZ TARİFSİZ...
senarist veya oyuncu olmak isterdim tabi bide montaj var
sinemayı çok ama çok sevdiğim için bir Filmin kamera arkasında olup her aşamasında yer almayı isterdim...Ama en çok yönetmen ve senarist olmayı isterdim (zaten olacağımda kafaya koyudum)
Ayrıca büyük bir film stüdyosunun sahibi de olmayı isterdim...Amerikan film stüdyolarına kafa tutmak güzel olurdu herhalde...
çok iyi bir yönetmen olmak çok isterdim
filmimin her sahnesini en küçük ayrıntısına kadar kafamda kurgulamak isterdim(senaryosu bana ait olcak) ama filmin yönetmeni olmak istemezdim benden daha yetenekli olan kişilerin çekmesini isterdim.
yönetmen senarist ve oyuncu ücünüde olmak isterdim ama en cok yönetmen.
ilk olarak senarist oyuncu ve yönetmen olmask siterdim aslında param olsam hiç durmam girerim bu sektöre...
kesinlikle yönetmen!
oyuncu olmak isterdim..cok guzel bi meslek bence tabii reklam san sohretin pesinden kosanlari kastetmiyorum.verilen role burunuyosun kendin olmuyosun kendinden ortaya 2.bi kisi cikartiyorsun....
Kesinlikle oyuncu...
oyuncu olmak isterdim her gün farklı bir karaktere dönüşmek eğlenceli olurdu.
1_Dövüş Kulübü nde where ıs my mınd şarkısı çalrken binaların patladığı final sahnesi
2_Tıtanıc te Jack'in donduğu sahne
3_Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü nde Frodo'nun yüzüğü attığı sahne
4_Er Ryan'ı Kurtarmak ta loş ışıkta,Tom Hanks'in ellerinin titrediği sahne
5_Rezervuar Köpeklerinde yaralı adamın polis olduğunu açıladığı sahne.
Öncelikle bir önceki cevabımdan dolayı özür dilerim.Ufak bir karışıklık oldu.Onu başka arkadaşa yazıcaktım.Şimdi gelelim senin soruna.Kesinlikle senarist olmak isterdim.Çünkü bir filmi ufak bir öykü veya senaryo başlatır.Hem ayrıca hayal gücünün büyük kısmını serbestçe kullanableceğin yer senaristliktir.İşte bu nedenle senarist olmak isterdim.
oyuncu ya da yönetmen(aslında makyöz de olabilir)
Copyright © 1998-2008 Sinema.com