Mesaj: 48Yönetmen,senarist,oyuncu...............?????????????? hangisi??
7 Nisan 2008, Pazartesi 11:05

Mesaj: 414Oyuncu lar gibi rollerini iyi yapan kişiler, olamayı kim istemezki:Senarist gibi yaratıcı ki en büyük film teması:Yönetmen gibi zeki işini gerçektende iyi yapanlar: Ben İyi güzel rolümü yapan bir ''oyuncu'' olmak isterdim:
7 Nisan 2008, Pazartesi 12:29

Mesaj: 138Aslında üç meslekte kulağa hoş geliyor. Ama içlerinden oyuncu olmayı tercih ederdim. Çünkü oynadığın karakterleri yaşama imkanı buluyorsun.
22 Nisan 2008, Salı 10:37

Mesaj: 13yönetmen olurum; senaryoyu ya kendim yazarım ya da katkıda bulunurum, ortak yazım falan... ayrıca büyük rol küçük rol farketmez, sevdiğim bir köşesinden görünür, bir karakteri de canlandırırım
;)
;) 23 Nisan 2008, Çarşamba 02:31

Mesaj: 212bıraz megaloman olcak ama ben ucude olmayı ısterdım...
fılmı kendım yazıp kendı ıstedgım sekılde yonetıp ıstedgım sekılde oynamak....
ılla tek bırısı olması gerekıyosa da oyuncu olurdum;oynadıgım rolun karakterıne burunup onu yasamak guzel olurdu.
fılmı kendım yazıp kendı ıstedgım sekılde yonetıp ıstedgım sekılde oynamak....
ılla tek bırısı olması gerekıyosa da oyuncu olurdum;oynadıgım rolun karakterıne burunup onu yasamak guzel olurdu.
24 Nisan 2008, Perşembe 10:21

Mesaj: 10sentimental senin yapmak istedigini (yaz,yönet,oyna kısmı) sanırım bir zamanlar ibrahim tatlıses yapıyordu
) o kadar da zor birşey olmasa gerek 
) o kadar da zor birşey olmasa gerek 
5 Mayıs 2008, Pazartesi 14:59

Oyuncu önüne konulana bakar ve o olmaya çalışır ancak "senarist-yönetmen" filmi istediği gibi yönlendirebilir.
Oyuncu önüne konulana bakar ve o olmaya çalışır ancak "senarist-yönetmen" filmi istediği gibi yönlendirebilir.
5 Mayıs 2008, Pazartesi 17:05