Mesaj: 56Michel Moore yine yaptı yapacağını; bitip tükenmek bileyen enerjisini Bush karşıtı söylemine perende yaparak belgeseller çeken, çektiği her belgeselde Bush iktidarının köküne kibrit suyu dökmek için hınzırca laflar edip olmadık yollar deneyen bu modern zaman heccavı kaza oklarını yine aynı şahsa yönelterek giriş yapıyor belgeseline: Bu bir yerde konuşma yapıyor, nerden denk laf bilinmez abuklama kabilinden şu cümleyi yapıştırıyor izleyenin suratına Moore: Amerika'nın bir sorunu var.. kimse işini yapamıyor.. bir sürü genç ülke çapındaki kadınlarla gönül eğlendiremiyor” Öyle ya Bush’ a göre ABD’nin sorunu vardı ve bu sorun kesinlikle sağlık sorunu, petrol sorunu, terörist tehlike sorunu falan olamazdı. Hazret yine coşmuş ve en veciz ifadelerle dile getirmişti o sorunu…
Hasta (Sicko, 2008) ABD’nin sağlık sorunlarını dile getiren bir Moore belgeseli… Diğer belgesellerindeki olduğu gibi şen bir dil, alaycı bir biçem var yine, kuru üslupla ansiklopedik bilgi bombardımanı yapmak gibi bir niyeti yok kısacası…

Hasta (Sicko, 2008) ABD’nin sağlık sorunlarını dile getiren bir Moore belgeseli… Diğer belgesellerindeki olduğu gibi şen bir dil, alaycı bir biçem var yine, kuru üslupla ansiklopedik bilgi bombardımanı yapmak gibi bir niyeti yok kısacası…

6 Nisan 2008, Pazar 13:11

Mesaj: 59ben sicko'yu !fistanbul bağımsız filmler festivalinde izledim ve çok beğendim sağlık ve ilaç sektöründe ne tür oyunların döndüğünü,sağlık sigortası olanların bile aslında güvende olmadığı bir ülkeyi anlatıyor michael moore.Rüya amerika'nın perde arkasında olanlara tutuyor kamerasını bir nevi.belgesel sinemasına farklı bir tat getirdi michael moore.onu işte bu yüzden seviyorum.. sözünü hiç bir zaman sakınmaması ve ona açılan davalara rağmen yolundan dönmemesi..
7 Nisan 2008, Pazartesi 16:04

Mesaj: 37güzel ve özgün bir yapım fakat herkesin seveceği bir film değil.çünkü filmdeki eleştiri daha çok amerikan sistemine yönelik...
17 Temmuz 2008, Perşembe 13:16