Will Smith den Hancock
Arkadaşlar will smith sevenlere müjde 2 ay önce fragmanını izleyebildim ama şu an vizyon tarihi temmuz olduğunu öğrendiğim filmin ismi HanCock .M.İ.B den sonra kendi tarzına dönen will smith
yine matrak bi kahramanı canlandırıyor.I robot,ı legend gibi ciddi ve güzel filmleride oldu ama benim şahsi görüşüm komedi macera tam bu adamın tarzı.Çok matrak bir filme benziyor kesinlikle bence seyredilmesi gereken bi aksiyon filmi Hancock..
Güzel bir film bence.İlginç bir konusu var.
Sıradan bi kahramanlık filmi olmadığını söyleyeyi..Zaten adamımız da sıradan bir kahraman değil..Evet kesinlikle Will Smith'e göre bi film..Başkası oynayamazdı heralde;hem karizmatik,hem güçlü,hem duygusal,hem de koolmayı beceren tek insandır belki de şu dünyada..Filmin başlangıcından itibaren sevmesenizHancock'a büyük bi sempatiyle bağlanıyorsunuz..Ve filmin sonunda da neredeyse ağlayasınız geliyor..Bütün duyguları o yaklaşık 2 saatte tadıyorsunuz diyebilirim..Gidin..!
Bana bir kismet olmadi bu filme gitmek
Film güzel ama konusu basit çok daha güzel yapılabilridi ama yine izlerken eğlendim
konusu klasik amerikan kahramanı gibi görünsede verdiği mesaj farklı gibi geldi izlemeye değer
Will Smith'den "i am legend" "i robot" u izledikten sonra benim için çok yavan kalmış bir film. Pat diye uçmaya başlayan, yolları taşları yıkıp harabeye çeviren bi kahramandan çok daha fazlasını beklemiştim filmi izlemeye başlarken, amaç komediyse komik olduğu yerler vardı. ama Will Smith'den daha güzel bir film, daha hoş konulu bir film beklerdim açıkçası..
Copyright © 1998-2008 Sinema.com