Mesaj: 13Bazı Flimler çok hoşumuza gider Sizce mu Oyunculardan mı Yoksa Flimin konusundan mı kaynaklanıyor Arkadalar?...
5 Nisan 2008, Cumartesi 15:13

sorun içinde: Zaten filmlerin konusundan oyuncular piyasaya çıkmıyormu? Oyuncu olmassa zaten artık bunu tartışmaya bile gerek yok film olmaz yönetmen senarits vb. yardımcılar önemli unsurlar
Bence asıl insanlar bir filme bakıp aslında o filmin oyuncularına ve yönetmenine bakıyorlar desek daha doğru olur dediğim gibi bana göre konu ne kadar iyi olursa oyuncular da okadar gelişir piyasaya çıkarlar.
sorun içinde: Zaten filmlerin konusundan oyuncular piyasaya çıkmıyormu? Oyuncu olmassa zaten artık bunu tartışmaya bile gerek yok film olmaz yönetmen senarits vb. yardımcılar önemli unsurlar
Bence asıl insanlar bir filme bakıp aslında o filmin oyuncularına ve yönetmenine bakıyorlar desek daha doğru olur dediğim gibi bana göre konu ne kadar iyi olursa oyuncular da okadar gelişir piyasaya çıkarlar.
5 Nisan 2008, Cumartesi 16:14

Mesaj: 131bence filmin konusu oyunculardan daha önemli.çünkü ben sinemaya oyuncuları görmek için değil güzel bir kurguyla karşılaşmak için gidiyorum..
5 Nisan 2008, Cumartesi 16:29

brad pitt dünyayı kurtaran adamda oynasa hitmi olcaktı
brad pitt dünyayı kurtaran adamda oynasa hitmi olcaktı
10 Nisan 2008, Perşembe 03:33

Mesaj: 33Film iyiyse yönetmen iyidir,Film kötü ise yönetmen kötüdür.
10 Nisan 2008, Perşembe 15:38

Mesaj: 13Bence Flimin konusunu Oyuncular seyircilere güsel aktarırsalar her 2 side önemli olur bu durumda.Onun için konuyla oyuncuların uyumlu olmaları gerekir.Yani Her ikiside Çok Çok önemli
10 Nisan 2008, Perşembe 15:48

Filmde konu yemdir, önemlidir. İzleyiciyi çeker. Oyuncu yoktur, oyunculuk vardır.
10 Nisan 2008, Perşembe 16:05

Mesaj: 1Konu olmadan oyuncu napsın.İstediği performansı sergilesin balonu şişirir şişirir sonra gümmmmm.
10 Nisan 2008, Perşembe 21:31

Mesaj: 22ikisi de cok önemlidir bana göre ama sıralama yapıcaksam birincisi konu(senaryo), ikincisi oyuncular ve üçüncüsü mekan seçimi dir.
12 Nisan 2008, Cumartesi 03:11