Mesaj: 27Çok şaşırdım...Nasıl bu adamın ismi başlıklar arasında yok...
Koskoca baba,Tony montana,Carlito..Kadın kokusu'nda ki kör adam rolüyle oscar'a uzanmış aktör..o filme bide al pacino gözüyle bakın..yani izlerken adamın kör olmadığını düşünün(ki değil)...3,2,1 kayıt...sabit bi noktaya bakış,sağa sola çarpmalar vs...
Bana göre oscar ödüllerinde,sinema forumlarında
en çok hakkı yenmiş adam,dünya'nın en iyi aktör'ü...
Koskoca baba,Tony montana,Carlito..Kadın kokusu'nda ki kör adam rolüyle oscar'a uzanmış aktör..o filme bide al pacino gözüyle bakın..yani izlerken adamın kör olmadığını düşünün(ki değil)...3,2,1 kayıt...sabit bi noktaya bakış,sağa sola çarpmalar vs...
Bana göre oscar ödüllerinde,sinema forumlarında
en çok hakkı yenmiş adam,dünya'nın en iyi aktör'ü...5 Nisan 2008, Cumartesi 00:11

Mesaj: 414En takdir ettiğim yabancı erkek oyuncudur...kendisini kanıtlamayı genç yaşlardayken başardı ve ismini sinema tarihine altın harflerle yazdırdı...
Gerçektende doğru söylüyorsun ama yine az kalır sinema tarihinin en iyi oyuncularından kesinlikle
Oynadığı filmlerin havasını kalite düzeyine çıkaran kişilik........
Gerçektende doğru söylüyorsun ama yine az kalır sinema tarihinin en iyi oyuncularından kesinlikle
Oynadığı filmlerin havasını kalite düzeyine çıkaran kişilik........
2 Mayıs 2008, Cuma 19:56

Mesaj: 100Bence,böyle başarılı bir oyuncu için bu satırların yetmeyeceği düşünülmüştür.Yoksa böyle muhteşem bir aktör atlanmaz.
29 Haziran 2008, Pazar 20:57