Forum » Mısır Patlağı » Listeler & Anketler
Tom Cruise mu? Yoksa Brad Bitt mi? deseler sizin seçiminiz ne olurdu?
[/ABu 2 oyuncu arasında cıdden 1'ini seçmek zor ama siz 1 tanesini seçin yakışıklılığına bakın,karizmatikliğine,oyunçuluğuna ve daha birsürü şeye bakarak cevap verin arkadaşlar benim kararımı ben sonra açıklıcağım?...
Benim gönlüm gerçektende ikisi arasında Brad Pitt'dir asıl filmler onun başının altından çıkıyor yani Tom Cruise'nin de inanılmaz filmleri var ama ne yazıktır ki Brad Pitt gibi olamaz!!!
kesinlikle brad pitt yakısıklılıgından falan kesınlıkle bahsetmıorm ama o fılmlerdekı durusuyla ne kadar kalıtelı bır oyuncu oldugunu gosterıyor muthıs oscarlık performanslar sergılesmıstır.mesela en sonuncusuda korkak robert ford un jesse james suikasti dir.kazandıgı odul-adaylık acısından baktıgmızda ıse tom cruise un en sonuncusu muthıs bır deha olan pta filmi magnolia daki performansıyla almıstır(en iyi yardımcı erkek oyuncu oscar ADAYI ) bu fılmle dahıl toplam 3 oscar adayılıgı var brad pitt in ise 1 diye biliyorum ama ben brad pitt i dahha basarılı buluyorum
Tabiki de Brad Pitt
Benim seçimim ikisi de olmazdı.Son yıllarda ne yaptılar ki..Sadece özel hayatlarıyla gündemdeler.Johnny Deep desen neyse!!!!!!!!!
yok artık hadi tom cruise neysede brad pitt her filmiyle ne kadar buyuk bır yıldız oldugunu gosteriyor.bence ozel hayatlarıyla gundeme gelmeleri filmlerinin gölgesinde olmaması lazım
iksi arasında brad
tabikii braddd
tabikide ikiiisde diil berbat yakışlılıkları olmasa bu kadr sevılmezlerdı bıle
Tom Cruıse
tom cruise oldum olası sevmedim o adamı o yüzden brad pitt demeyi tercih ederim. ayrıca konu cok aptalca bu foruma niye yazdımki onu da anlamadım!
Brad
Brad Pitt
ıkısı arasında secım yapmak zor
ama ılkı brad pıt
kesinlikle brad pitt... tom cruise iyi güzel hoş da, aslında bir süre sonra insanı irrite edici birşeyler var o adamda.... oynadıkları filmleri de gözümün önüne getiriyorum da, brad gerçekten çok başarılı ve unutulmaz bir sürü filmde yer aldı... tom için ise iyilerinin yanında fiyaskolarını da sayabilirim. mesela bir collateral ya da war of the worlds... izledik tamam ama, o kadar da iyi değillerdi.
bayağı düşündüm fakat seçim yapamadım..
Copyright © 1998-2008 Sinema.com