Forum » Filmler » Filmler
Anestezi (Awake)
her ne kadar fılmın ısmı turkceye yanlış çevırılsede
fılmın orjınal ısmı: "uyanık"

vızyondakı basarılı fılmlerden bıtanesı

bence türkçeye çevrilmesi yanlış olmamış adamlar kasıtlı olarak filmi bu şekilde türkçeye sokmuşlar)türkçe ismini daha çok sevdim ben..evet film bu yılın güzel filmlerinden.jessica albanın perfonmasını sevdim..
mükemmel bir aşk hikayesi gibi başlıyor keşke 120 dakika sürse bu aşk dedirtti bana..zira filmin görüntüleri konusu ve jessica alba nın o mukemmel vucutu birleşince çok güzel bir seyirlik çıkmış..ancak boyle bir filmi bir 360 derece döndürerek aynı kalitede gerilim bir nevi bir dolandırıcılık hikayesinin içine dalıyoruz.. film sonuna dğru bir sürü sürpiriz yaparak vay be dedirtiyo ınsana..
mukemmel bır konu-kurgu kesınlıkle ızleyin..ha bu arada kanlı bir film değil..
8/10
Film hakkında ilk fikir genelde filmin adı ile oluşur. Bence filmin adı "Uyanık" olsaydı aklıma gelecek ilk şey 2. sınıf bir komedi filmi olurdu.
Alıntı:
burak (moderatör)
Film hakkında ilk fikir genelde filmin adı ile oluşur. Bence filmin adı "Uyanık" olsaydı aklıma gelecek ilk şey 2. sınıf bir komedi filmi olurdu.
9 Nisan 2008, Çarşamba 17:27

Gerçektende film olarak isimler önemli bazen gerçek anlamıyla ifade ettiğinde kaybedeceğin bir şey yok ama bazı filmlerde özelliklede Anestezi filminde orjinal olmaması daha da iyi olmuş kesinlikle Burak'a katılıyorum.........
yorumlarınız için teşekkürler....
Filmin türkçe adı nın "uyanık " olması seyirci kitlesinin azalmasına neden olurdu. Bu gibi etkenler üzerinde epey kafa patlatıyorlar snırım. "Anestezi" daha bi merak uyandırıyor insanda. Zzaten tüm filmler enteresan bi şekilde dilimize çevrilmiyor mu bazı çeviriler güldürür bile beni. Film oyunculuk bakımından çok süper değil. Ama özgün bir senaryosu var keşke biraz daha uzatılıp daha iyi kurgulansaydı. At koşturur gibi anlatıldı hikaye. Yinede beğendim izlemeye değdi..
karışık ama güzeldi
daha basit bir son beklerken beni adamlar hiç yoktan düşünmüşler yinede dedirten bir filmdi. Film sırasında empati yapmaya çalışıp adamın ameliyat masasında çektiği açıları çekmeye çalışmak denenmemesi gereken şey tavsiye edilmezzz ))
filmi izleyeli 1 hafta oldu gerçektende senenin izlenmeli filmleri arasında yalite düyeyini düşürmeyen filmlerden zaten herkes tavsiye ediyor bizde tavsiye edelim.......
Alıntı:

cinecop:

Filmin türkçe adı nın "uyanık " olması seyirci kitlesinin azalmasına neden olurdu. Bu gibi etkenler üzerinde epey kafa patlatıyorlar snırım. "Anestezi" daha bi merak uyandırıyor insanda. Zzaten tüm filmler enteresan bi şekilde dilimize çevrilmiyor mu bazı çeviriler güldürür bile beni. Film oyunculuk bakımından çok süper değil. Ama özgün bir senaryosu var keşke biraz daha uzatılıp daha iyi kurgulansaydı. At koşturur gibi anlatıldı hikaye. Yinede beğendim izlemeye değdi..
Şikayet Et23 Nisan 2008, Çarşamba 01:13

tamamen cinecop a katılıyorum, konu itibariyle cok daha etkileyici bir film olabilirmiş, kurgulanamamış.
sevgiler.
Nedense film eleştirmenlerinin hiç beğenmediği, ama benim son zamanlarda seyrettiğim en iyi film. Çok farklı ve enteresan bir konu.. Korku ögeleri biraz daha fazla kullanılabilirdi, ama bu, bu kadar iyi bir filmi yerin dibine sokmayı gerektirmiyor. Eleştirmenler ne derse desin harika bir film...
biz anlıyoruz gelişmeyi sonucu anneside anlıyor bir tek hastanın anlamasını bekliyoruz. her bakımdan eksik bir film tam bir amerikan filmi
bence guzel fılmdı.ılk zamanlarda askı cok guzel yasıyor ve anlatıyolardı.ama ilerleyen zamanlarda bu askın cıkar ıcın oldugunu goruyoruz.farklı bı fılm olmus
fragmanı beni baya etkilemişti, hala izleyemedim ama listemin üst kısımlarında diyebilirim=)
ayrıca filmin adının "anestezi" olması daha iyi olmuş, daha çok şey anlatıyor. her filmin adının birebir çevrilmesi gerekmiyor değil mi;)
Copyright © 1998-2008 Sinema.com