Mesaj: 50tarantino şöleni... filmin başında hemen belli eder üslubunu tarantino, ne idüğü belirsiz bir konuşma döner durur orta yerde.
o ona bir şey der diğeri öteki... o kadar boş ki konuşmalar. ya da bileyim, garsona bahşiş verilmeli mi verilmemeli mi tartışmasından lafı uzatmak...
o ona bir şey der diğeri öteki... o kadar boş ki konuşmalar. ya da bileyim, garsona bahşiş verilmeli mi verilmemeli mi tartışmasından lafı uzatmak...
29 Mart 2008, Cumartesi 08:50

mesela arabanın arkasında kana bulanmış halde acıyla bağırırken bay turuncu elim karnımda o anda dünyada ölmek için en kötü yolun karnımdan bir magnumla vurulmak olduğuna karar vermiştim.
mesela arabanın arkasında kana bulanmış halde acıyla bağırırken bay turuncu elim karnımda o anda dünyada ölmek için en kötü yolun karnımdan bir magnumla vurulmak olduğuna karar vermiştim.
29 Mart 2008, Cumartesi 11:01

Mesaj: 0aklıma gelince hafif bir tebessüm oluşturan kült film..bi benzeri yapıldıysa ve bilen varsa paylaşsın izleyelim derim..
31 Mart 2008, Pazartesi 04:18

Mesaj: 27Tarantino bir röportajında "Rezervuar köpekleri"için canımı veririm demiş...
Bana göre dünyanın en iyi yönetmeni..Muhakkak filmde seyirciyi 2-3 kez şaşırtır,şok'a uğratır,başrol falan dinlemez.hiç bklemediğin bir an'da başrol ölür,amerikayı olağanüstü bir yermiş gibi göstermez vs..bu adamı takip eden dostlar ne dediğimi anlamıştır
Gelelim Rezervuar köpeklerine...Aslında Tarantinoyu tanımayan biri için bu film hayal kırıklığı olabilir...filmin %80'nin garajda sürceğine falan hazırlıksızdır çünkü
şaşırmaya hazırlıksız...
Birçok filmden hatırlarız şu son sahneyi...birkaç adam...herkesin yüzünde bir silah...vs.ne olur?aralarından biri konuşur ve sorun çözülür...ne oldu?;işte tarantino farkı
Bana göre dünyanın en iyi yönetmeni..Muhakkak filmde seyirciyi 2-3 kez şaşırtır,şok'a uğratır,başrol falan dinlemez.hiç bklemediğin bir an'da başrol ölür,amerikayı olağanüstü bir yermiş gibi göstermez vs..bu adamı takip eden dostlar ne dediğimi anlamıştır

Gelelim Rezervuar köpeklerine...Aslında Tarantinoyu tanımayan biri için bu film hayal kırıklığı olabilir...filmin %80'nin garajda sürceğine falan hazırlıksızdır çünkü
şaşırmaya hazırlıksız...Birçok filmden hatırlarız şu son sahneyi...birkaç adam...herkesin yüzünde bir silah...vs.ne olur?aralarından biri konuşur ve sorun çözülür...ne oldu?;işte tarantino farkı

4 Nisan 2008, Cuma 00:59

Bu film gelmiş geçmiş en yi filmdir,daha iyisi yapılmadı,yapılamazda..
Her türlü klişe lafı-olağanüstü-mükemmel-harika vs.- hakeden tek filmdir..
Bu takıntıdır,saplantıdır,ismi her ne ise o dur..
Bu film gelmiş geçmiş en yi filmdir,daha iyisi yapılmadı,yapılamazda..
Her türlü klişe lafı-olağanüstü-mükemmel-harika vs.- hakeden tek filmdir..
Bu takıntıdır,saplantıdır,ismi her ne ise o dur..
11 Nisan 2008, Cuma 11:13

Mesaj: 6sonuda baslangıcıda cok güzeldir, hele o işkence sahnesi, severim. sevilmelidir.
ayrıca dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama, kabadayı filminde de bu filmden alınmıs sahneler vardır, tamamen rezervuar kopeklerı gibi baslar
oldukca iticidir tabi.
ayrıca dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama, kabadayı filminde de bu filmden alınmıs sahneler vardır, tamamen rezervuar kopeklerı gibi baslar
oldukca iticidir tabi.
12 Nisan 2008, Cumartesi 00:35

Mesaj: 21bugüne kadar hangi filmde işlenecek suç için seçilen bir kod ismin beğenilmediği ve bu yüzden kavga edildiğini gördünüz. bu ancak bir tarantino filminde ve ancak Steve Buscemi gibi bir oyuncuyla gerçekleşebilirdi.
'neden ben pembeyim?!...'
)
'neden ben pembeyim?!...'
)15 Nisan 2008, Salı 22:12

Mesaj: 15Filmin sonunda Bay pembe Steve depodan çıktıktan hemen sonra silah sesleri duyuluyor,orada öldümü kaldımı biliyomusunuz?
18 Nisan 2008, Cuma 21:57

Mesaj: 4ilk 10 filmim arasında 2. olan bu aşmış film hakkında söylenecek o kadar çok şey var ki...filmin hiç eksik bir yanı yok. herşey mükemmel. gerek müzikler gerek oyuncular gerek diyologlar... mr.blonde un işkene sahnesinde o müthiş şarkı ile dans edişini izledeikçe izleyesim geliyor...başlangıçtaki şarkı ''little green bag'' ide unutmamak lazım...
19 Nisan 2008, Cumartesi 21:16

Mesaj: 15Tarantino'nun filmlerini özel yapan niteliklerden biride filmlerinde muhteşem soundlar kullanmasıdır.. En son olarak death prof'ta bunu gördüm..
22 Nisan 2008, Salı 19:44

Steve Busemi nam-ı diğer Mr. pink son sahnede ölmüyor, kaçmayı başarıyor
Steve Busemi nam-ı diğer Mr. pink son sahnede ölmüyor, kaçmayı başarıyor

5 Haziran 2008, Perşembe 09:48