Mesaj: 212hannıbal üçlemesini unutmusuz (hatta dörtlemesini)
kuzuların sessizliği
hannıbal
kızıl ejder
HANNIBAL DOĞUYOR
kuzuların sessizliği
hannıbal
kızıl ejder
HANNIBAL DOĞUYOR
26 Mart 2008, Çarşamba 12:19

Mesaj: 408gerçektende hannibal serisi harika bir seriydi özelliklede Antony Hopkins filmi başarıya taşıyan usta bir oyuncuydu çok zekice bir filmdi bencev ama hannibal rising herşeyi bozdu...
26 Mart 2008, Çarşamba 12:21

Mesaj: 50hannibal doğuyor seriyi bozan bir film oldu, katlıyorum yorumuna kakaleite. ve benim için Ridley Scott'un yönettiği Hannibal bir numara. Hannibal'in yaşantısına, keskin zekasına odaklanıyor bire bir film... tabi, hopkins her zamanki soğukkanlı tutumu ile bir numara bir oyuncluk sergiliyor...
Kuzularun Sessizliği bugün bile aşılamamış bir başyapıt zaten.
Kuzularun Sessizliği bugün bile aşılamamış bir başyapıt zaten.
27 Mart 2008, Perşembe 10:32

Mesaj: 73Kuzuların Sessizliği ve Kızıl ejder mükemmeldir Hannıbalı onlara nazaran daha az seviyorum ama Hannıbal doğuyor tam bir saçmalık
5 Nisan 2008, Cumartesi 18:06

Mesaj: 58Manhunter' ı izlerseniz, tüm Dr. Lecter' ı şimdiye kadar en iyi şekilde canlandırmış olan Brian Cox' u görebilirsiniz..
7 Nisan 2008, Pazartesi 15:21

Mesaj: 58Bir önceki yorumda cümlenin içine giren "tüm" kelimesi nerden geldi ben de bilmiyorum... Düzeltme imkanı olmadığından böyle bir ekleme yapmak zorunda kaldım, kusura bakmayın.
7 Nisan 2008, Pazartesi 15:23

Mesaj: 138kuzuların sesizliği filmi çok etkilemişti beni. Diğer serileri çok başarılı olmasada yine de iyiydi.
22 Nisan 2008, Salı 15:53