Mesaj: 56Japon korku/gerilim ustası Hideo Nakata'nın başlattığı Halka serisi daha sonra Gore Verbinski tarafından da beyazperdeye uyarlanmıştı... ama Nakata kalitesi var mı, tartışılır orası...
özellikle orijinal çevrimleri izlenmelidir...
özellikle orijinal çevrimleri izlenmelidir...
25 Mart 2008, Salı 14:14

Gerçektende halka filminin ilk 1. filminden çok hoşlanmıştım yani korku bakımından 2. çıktı çok saçmaca geldi birde japon lar 2 tane seri çıkarttılar amerikalılara özendiler ama aslında zaten senaryo japonların olmasına rağmen vasat bir seri oldu ama dediğim gibi en sevdiğim korku lar arasında halka 1 de var
Gerçektende halka filminin ilk 1. filminden çok hoşlanmıştım yani korku bakımından 2. çıktı çok saçmaca geldi birde japon lar 2 tane seri çıkarttılar amerikalılara özendiler ama aslında zaten senaryo japonların olmasına rağmen vasat bir seri oldu ama dediğim gibi en sevdiğim korku lar arasında halka 1 de var
26 Mart 2008, Çarşamba 12:30

Mesaj: 110Halka 1 hayatım da seyrettiğim ve seyredebileceğim en iyi korku filmi olarak kalacak. Daima....
8 Haziran 2008, Pazar 18:36

Mesaj: 7ilk film benim de izlediğim en iyi korku gerilim filmlerinden.. korkmadığımızı bile farzetsek çok iyi bir film her yönüyle.. özellikle atmosferi harika.. 2. si ondan daha geri planda ama yine de izlenir bir film işte.. umarım 3. de iyi olur..
18 Ağustos 2008, Pazartesi 00:04

Mesaj: 2Korku/Gerilim filmlerini genellikle çok sevmem.Çünkü genelde hep aynı temaları kullanırlar ve senaryoları da hep bilindik olur.Ancak ''Halka'' korku filmlerinde bir çığır açtı.Kendine özgü senaryosu ve temalarıyla harika bir filmdi bence.İkincisinde ise gerilimden çok piskolojikti ama bana kalırsa ikincisi de gayet güzeldi.
26 Ağustos 2008, Salı 08:47