Mesaj: 2 KESİNLİKLE KARAYİP KORSANLARI MÜTHİŞTİ HİÇ SIKILMADAN ZİLEYEBİLECEĞİM FİLMLERDEN BİRİ JOHNNY DEEPİN EN İİ FİLMLERİNDEN BİRİ BENCE
23 Mart 2008, Pazar 01:36

Mesaj: 408aslında seri sonlara doğru ilerledikçe daha da güzel oldu benceçünkü ilk filminde komediyi çok barındırıyor mimik tarzları konuşmalar vb. ama 2. ve 3. filmlerinde korkuyu ve macerayı biraz daha ön planda tuttular iyi bir seri
26 Mart 2008, Çarşamba 12:34

Mesaj: 212harıka bı ucleme bıkmadan sıkılmadan tekrar tekrar ızleyebılrım
17 Nisan 2008, Perşembe 11:06

Mesaj: 24ilk izlediğimde (herhalde modumuz uymadığından) "şimdi bu neydi" diye garip bir tepki vermiş olmama rağmen daha sonraları tekrar izleyişlerimde gittikçe beğendiğim, izlemeye doymadığım, yine Johnny Depp ve Geoffrey Rush'ın mükemmel performanlarına hayran kaldığım bir üçleme, bir efsane...
"but why is the rum gone"
)
"but why is the rum gone"
)21 Nisan 2008, Pazartesi 17:11

Mesaj: 28dvd arşivimizde bulundurmamız gereken bir seri.ilk filmde işi baya bi komediye kaçırmışlardı ama son filmde bize bütün yeteneklerini gösterdiler. 2. film bana biraz sıkıcı geldi.Ama konusu harika olduğu için bırakmak mümkün değil.İşte bunun nedeni Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley ve Geoffrey Rush'ın müthiş performansları.herkesin izlemesi gerken serilerden biri
10 Mayıs 2008, Cumartesi 18:28

Mesaj: 46Gerçekten harika bir film. En iyi filmi ikincisiydi bence. Ancak filmden doyumsuz bir keyif almak istiyorsanız mutlaka sinemada seyretmeliydiniz. Ya da ev sinema sistemi de olur. =)
10 Mayıs 2008, Cumartesi 19:22

Mesaj: 138cns18 kesinlikle sana katılıyorum. İlk iki bölüm daha sürükleyici, son bölüm de ise yeteri kadar heyecan yoktu. Ancak birçok yapıma göre çok çok başarılı.
12 Mayıs 2008, Pazartesi 17:15

Mesaj: 38güzel bi seri. fazla uzatmadan üçüncü filmde kesmeleri de iyi oldu, tadı kaçabilirdi.
20 Haziran 2008, Cuma 15:50

Mesaj: 30dewam etmesini isterdim ama ne kadar fazla konu okadar sacma olabilirdi yani konular karıştığı zaman insana zewk wermiyo bence ama...johhny deppin en ii film görüşüne katılıyorum
25 Haziran 2008, Çarşamba 22:49