Mesaj: 121Önce ben yazıyım son izlediğim berbat film if istanbulda izlediğim diş (teeth) olmuştu. tam bir hayak kırıklığı olmuştu. çok iyi işlenebilecek orjinal bir konusu olmasına rağmen tamamen absürt bir filmdi.
18 Mart 2008, Salı 13:00

Mesaj: 234Böcek ve Boş Oda fılmı ızledıgım en berbat fılmlerden ıkısı
17 Nisan 2008, Perşembe 17:13

Mesaj: 24Sanırım benim hayatımda izlediğim en kötü film I'll Sleep When I'm Dead-öldüğümde uyuyacağım idi. Ne için çekilir böyle bir film hiç anlamıyorum. Clive Owen çok sevdiğim bir oyuncu, hele onun ne işi var o filmde bilmem....
21 Nisan 2008, Pazartesi 21:19

Mesaj: 138En son izlediğim berbat film "balta" idi. Çok kötüydü.
22 Nisan 2008, Salı 09:16

)) En son derseniz Sleuth -Ölümcül Oyun. Yani hakketen zorladım kendimi izlemek için Jude Law ve Caine uğruna
Ama komedimiydi yoksa dalında çok berbat mı olmuştu
)))))))))))))))))
)) En son derseniz Sleuth -Ölümcül Oyun. Yani hakketen zorladım kendimi izlemek için Jude Law ve Caine uğruna
Ama komedimiydi yoksa dalında çok berbat mı olmuştu
)))))))))))))))))23 Nisan 2008, Çarşamba 01:30

Mesaj: 64yarıda bıraktım belkide güzeldi ama fazla sıkıldım 'babamın mektupları'
28 Ağustos 2008, Perşembe 20:19

Mesaj: 1Kutsal Damacana filmini kuzenimin ısrarıyla izledim, o benle birlikte üçüncü kez izliyordu. Filmin bitmesini sabırla beklerken, komik sayılabilecek yerlerde gülmeye çalıştım. Film bittiğinde beğendiği en komik yerleri bir daha izletti bana ve bir akşam da sizinkilerle hep beraber izleriz dedi. Bakarız dedim, çok sıkıcı bir filmdi, gereçekten berbat bir film.
31 Ağustos 2008, Pazar 02:44