Mesaj: 121Önce ben yazıyım son izlediğim berbat film if istanbulda izlediğim diş (teeth) olmuştu. tam bir hayak kırıklığı olmuştu. çok iyi işlenebilecek orjinal bir konusu olmasına rağmen tamamen absürt bir filmdi.
18 Mart 2008, Salı 13:00

Mesaj: 0Benim de izlediğim son zamanlarda en kötü film MIST - sis oldu. Bu kadar berbat bir korku-gerilim filmi izlememiştim uzun süredir. Oyunculuklar tek kelimeyle berbatttı, Türk dizisi izliyormuşum gibi hissettim. Senaryo romandan uyarlama da olsa kötüydü. King bu filmi izlese bir daha kitaplarının uyarlanmasına izin vermez sanırım.
21 Mart 2008, Cuma 11:59

Mesaj: 0son zamanlarda izlediğim en kötü film canavar.yani hayatım boyunca yarım bırakıp çıktığım ilk film oldu.gerçi arkadaşım yüzünden girdim filme bana kalsa zaten izlemezdim .birde altın pusula.onu sonuna kadar izleyebildim ama yinede çok büyük hayal kırıklığı idi benim için.
21 Mart 2008, Cuma 12:23

Mesaj: 0savaşçı şu çin işi lan iğrenç ve saçma hiç birşey anlamadım
21 Mart 2008, Cuma 12:47

Mesaj: 10az önce tv'de robert rodriquez'in "el mariachi" sini seyretmeye çalıştım..sanırım ilk oluyor sıkılıp kapattım tv'yi..hele o mariachi'nin 2 silahlı adamın arasından geçip birbirlerini öldürtme sahnesi yok mu, üff
çok kötü..
çok kötü..7 Nisan 2008, Pazartesi 23:02

Mesaj: 58Vantage Point diyesim var ama herhalde In the Name of the King ondan daha öndedir bu konuda.
8 Nisan 2008, Salı 00:22

Mesaj: 218ölümcül oyun(en son izlediğim değil hayatımda izlediğim en kötü film) boyle bır fılmın dunyada esı benzerı yok ıgrenc otesı yanı farklı bır boyutta bu fılme ne desem az yanı hele sonlara dogru michael caine in jude law la yakınlaşmasında herkes gulmkten oldu sınemada hele bır sonu var=) anlatamam yani herkes gulmekten oldu yanı
8 Nisan 2008, Salı 19:39

Mesaj: 0'BÖCEK' kesinlikle saçma anormal iki insanı koymuşlar bi eve habire kaşınıyolar verdiğim paraya yazık

9 Nisan 2008, Çarşamba 16:11

Mesaj: 0Son zamanlarda izlediğim en kötü film Jumper oldu. Ne bir senaryosu vardı, ne de etkileyici bir oyunculuğu. Kesinlikle zaman kaybıydı.
9 Nisan 2008, Çarşamba 16:53

Mesaj: 57en berbat film bence 13.iğrenç bir filmdi.10 üzerinden 0.
9 Nisan 2008, Çarşamba 17:15

Mesaj: 43unknown...izlediğim son kötü film.Testere muhebbetleri bayıyor artık.
9 Nisan 2008, Çarşamba 20:17

Mesaj: 10bos oda benimde en son izlediğim en barbat film..gercekten zamanımı ayırdıgıma yanıyorum..
11 Nisan 2008, Cuma 19:17