Forum » Mısır Patlağı » Listeler & Anketler
EN SON İZLEDİĞİNİZ BERBAT DİYEBİLECEĞİNİZ FİLM HANGİSİ?
Önce ben yazıyım son izlediğim berbat film if istanbulda izlediğim diş (teeth) olmuştu. tam bir hayak kırıklığı olmuştu. çok iyi işlenebilecek orjinal bir konusu olmasına rağmen tamamen absürt bir filmdi.
Benim de izlediğim son zamanlarda en kötü film MIST - sis oldu. Bu kadar berbat bir korku-gerilim filmi izlememiştim uzun süredir. Oyunculuklar tek kelimeyle berbatttı, Türk dizisi izliyormuşum gibi hissettim. Senaryo romandan uyarlama da olsa kötüydü. King bu filmi izlese bir daha kitaplarının uyarlanmasına izin vermez sanırım.
son zamanlarda izlediğim en kötü film canavar.yani hayatım boyunca yarım bırakıp çıktığım ilk film oldu.gerçi arkadaşım yüzünden girdim filme bana kalsa zaten izlemezdim .birde altın pusula.onu sonuna kadar izleyebildim ama yinede çok büyük hayal kırıklığı idi benim için.
savaşçı şu çin işi lan iğrenç ve saçma hiç birşey anlamadım
kanlı pazar...izleyici tutmasını bilememişler..iğrenç
az önce tv'de robert rodriquez'in "el mariachi" sini seyretmeye çalıştım..sanırım ilk oluyor sıkılıp kapattım tv'yi..hele o mariachi'nin 2 silahlı adamın arasından geçip birbirlerini öldürtme sahnesi yok mu, üff çok kötü..
Vantage Point diyesim var ama herhalde In the Name of the King ondan daha öndedir bu konuda.
ölümcül oyun(en son izlediğim değil hayatımda izlediğim en kötü film) boyle bır fılmın dunyada esı benzerı yok ıgrenc otesı yanı farklı bır boyutta bu fılme ne desem az yanı hele sonlara dogru michael caine in jude law la yakınlaşmasında herkes gulmkten oldu sınemada hele bır sonu var=) anlatamam yani herkes gulmekten oldu yanı
'BÖCEK' kesinlikle saçma anormal iki insanı koymuşlar bi eve habire kaşınıyolar verdiğim paraya yazık
Son zamanlarda izlediğim en kötü film Jumper oldu. Ne bir senaryosu vardı, ne de etkileyici bir oyunculuğu. Kesinlikle zaman kaybıydı.
en berbat film bence 13.iğrenç bir filmdi.10 üzerinden 0.
unknown...izlediğim son kötü film.Testere muhebbetleri bayıyor artık.
telefondaki yabancı
bos oda benimde en son izlediğim en barbat film..gercekten zamanımı ayırdıgıma yanıyorum..
teknolust
kabadayı
jumper
Copyright © 1998-2008 Sinema.com