Forum » Filmler » Diğer
HALA İZLEMEDİM DEDİĞİNİZ KÜT FİLMLER(İtiraf edelim:)
arkadaşlarınızın "ohaa hala izlemedin mi vs vs" diyeceklerini bildiğiniz halde izlemedim dediğiniz filmler olmuştur herhalde.ben başlayayım devamı var ama ilki bomba sanırım: ) "Seven" gibi kült bi filmi hala izlemedim..
the godfather serisini izlemedim..
recep ivedik'i izlemedim büyük kayıp lşfgklşdfj
Ben de Leon'u izleyemedim hala bi de godfather üçlemesini de tamamen izleyemedim..
matrix desem siteden atmazlar heralde
matrix..godfather..söylemeye utanıyorum.. hala izlemedim
Leon Hiçduymadım Sonra Piyanist hiç tam izlemedim matrix tam izlemedim RECEP İVEDİK izlemedim ve gülüyorlar bana haa ayrıca baba sersini de izlemedim
Godfather 2,3 ü izlemedim. 2.'ye başlamıştım ama kapattım geri :S
No country for old men'i izlemedim
Esaretin Bedeli'ni üç-beş gün önce izledim.
otomatik portakal ciNneT . 2001 uzaya gönderilen kemik apollo 13
kıYAMETT
cesur yürek baba serisi of ne cok warmıs ya
Mamma mia2yı hala izleyemedim
6.his filmini izlemedim ama bi sorun neden?!çünkü kazmanın teki sonunu söylediiiiiiiiiiiiii!!!naapsaydım ama şimdi sorarım size!
gladyatör ü halen izlemedim
ayrıca piyanisti de izlemedim
Belki inanmayacaksınız ama Titanic'i ve Yüzüklerin efensinin hiçbir serisini tam anlamıyla seyredemedim. Haftada en az 3 film seyreden ben, bunları hala nasıl seyredemedim inanamıyorum
Piyanist +6.his izlemeyide düşünmediğim filmler olarak kalıcaklar
mentoss o zaman sen hiçbişey izlememişsin derim bende sana LEON gibi film izlenmezmi :s bu arada benimde öyle bi filmim var al pacino nun 88 filmi
yani tartışılır benim o kadar çok var ki izlemediğim başkalarına göre kült olan filmler=) ama bana göre kült olsaydı izlerdim zaten=)
Copyright © 1998-2008 Sinema.com