HALA İZLEMEDİM DEDİĞİNİZ KÜT FİLMLER(İtiraf edelim:)
arkadaşlarınızın "ohaa hala izlemedin mi vs vs" diyeceklerini bildiğiniz halde izlemedim dediğiniz filmler olmuştur herhalde.ben başlayayım devamı var ama ilki bomba sanırım: ) "Seven" gibi kült bi filmi hala izlemedim..
bu arada başlıkta yazım hatası yapmışım düzeltilmiyor sanırım,üzgünüm..moderatör arkadaşlar görüp de yapabilirlerse iyi olur.
Se7enı izledim fakat İtiraf ediyorum Leon u hiç tam izlemedim
benim daha kötü inanmıyorum yoksa izlemedin mi dedirten filmlerim var. En kötüsü de satın alıpta izleyememek ))
Schindler's List mesela izlemediğim için kendimden nefret ettiğim film ((
ne acı (
Schindler's List i hala izlemediğim için kendimden utanıyorum hatta gecen aylarda cnbc-e de gösterildiği halde internette vakit kaybettiğim için daha da berbat hissediyorum.Ve tabiki Piyanist!Kendime inanamıyorum
itiraf ediyorum nurullaha parasını verdiripte kiralattığım "Godfather" gibi büyük bir şaheseri 2 gün boyunca izleyemeden geri verdim.. burdan herhezin önünde nurullahtan ve çelikten özür diliyorum..
se7en'i, leon the professional'ı,the pianist'i,Schindler's list'i izledim.... kimse bana kötü bişi demedi ama hala the godfather'i izlemedim... türkçe dublajlı olarak 3ü de elime geçti geçenlerde... izlemek istedim ama hiç sarmadı, izlememeyi seçtim.. bunda türkçe dublajın da etkisi olduğunu düşünüyorum. filmleri orijinal dillerinde izlemek önemlidir benim için... orijinalini bulursam bir daha denerim sanırım..
lord of the rings desem uyuyakaldım seyrederken, öyle uzun ki uyandıgımda film hala devam ediyordu, kaldıgım yerden devam ettim seyretmeye ama hiç sarmadı..
Piyanist... ;)
itiraf ediyorum MATRİX, YÜZÜKLERİN EFENDİSİ, TİTANİC İZLEMEDİĞİM VE HER SÖYLEDİĞİMDE KINANDIĞIM İLK ÜÇ FİLM!!!
titanik. kısmet olmadı. merak da etmedim hiç aslında
Titanic The lord of the ringsi gibi çok duyulan filmler değil ama izlenmeli filmler
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
The Godfather 2,3
Lost in Translation
Beetle Juice
Edward Scissorhands.......
Leon matrix ve piyanisti hiç tam izlemedim.
schindler'in listesi braveheart gladiator ben savas filmlerine pek alısamadım ya ama izledikten sonrada 1000 kez izliyorum
Leon'u izlemedim hala
the godfather
Copyright © 1998-2008 Sinema.com