Mesaj: 0arkadaşlarınızın "ohaa hala izlemedin mi vs vs" diyeceklerini bildiğiniz halde izlemedim dediğiniz filmler olmuştur herhalde.ben başlayayım devamı var ama ilki bomba sanırım: ) "Seven" gibi kült bi filmi hala izlemedim..
11 Mart 2008, Salı 21:22

Mesaj: 0bu arada başlıkta yazım hatası yapmışım düzeltilmiyor sanırım,üzgünüm..moderatör arkadaşlar görüp de yapabilirlerse iyi olur.
11 Mart 2008, Salı 21:25

Mesaj: 73Se7enı izledim fakat İtiraf ediyorum Leon u hiç tam izlemedim
5 Nisan 2008, Cumartesi 18:00

Mesaj: 82benim daha kötü inanmıyorum yoksa izlemedin mi dedirten filmlerim var. En kötüsü de satın alıpta izleyememek
))
Schindler's List mesela izlemediğim için kendimden nefret ettiğim film
((
ne acı
(
))Schindler's List mesela izlemediğim için kendimden nefret ettiğim film
((ne acı
(21 Nisan 2008, Pazartesi 21:30

Mesaj: 7Schindler's List i hala izlemediğim için kendimden utanıyorum hatta gecen aylarda cnbc-e de gösterildiği halde internette vakit kaybettiğim için daha da berbat hissediyorum.Ve tabiki Piyanist!Kendime inanamıyorum
21 Nisan 2008, Pazartesi 23:49

Mesaj: 37itiraf ediyorum nurullaha parasını verdiripte kiralattığım "Godfather" gibi büyük bir şaheseri 2 gün boyunca izleyemeden geri verdim.. burdan herhezin önünde nurullahtan ve çelikten özür diliyorum..
22 Nisan 2008, Salı 00:33

Mesaj: 22se7en'i, leon the professional'ı,the pianist'i,Schindler's list'i izledim.... kimse bana kötü bişi demedi
ama hala the godfather'i izlemedim... türkçe dublajlı olarak 3ü de elime geçti geçenlerde... izlemek istedim ama hiç sarmadı, izlememeyi seçtim.. bunda türkçe dublajın da etkisi olduğunu düşünüyorum. filmleri orijinal dillerinde izlemek önemlidir benim için... orijinalini bulursam bir daha denerim sanırım..
ama hala the godfather'i izlemedim... türkçe dublajlı olarak 3ü de elime geçti geçenlerde... izlemek istedim ama hiç sarmadı, izlememeyi seçtim.. bunda türkçe dublajın da etkisi olduğunu düşünüyorum. filmleri orijinal dillerinde izlemek önemlidir benim için... orijinalini bulursam bir daha denerim sanırım..22 Nisan 2008, Salı 03:03

uyuyakaldım seyrederken, öyle uzun ki uyandıgımda film hala devam ediyordu, kaldıgım yerden devam ettim seyretmeye ama hiç sarmadı..
uyuyakaldım seyrederken, öyle uzun ki uyandıgımda film hala devam ediyordu, kaldıgım yerden devam ettim seyretmeye ama hiç sarmadı..5 Mayıs 2008, Pazartesi 14:54

Mesaj: 10itiraf ediyorum MATRİX, YÜZÜKLERİN EFENDİSİ, TİTANİC İZLEMEDİĞİM VE HER SÖYLEDİĞİMDE KINANDIĞIM İLK ÜÇ FİLM!!!
5 Mayıs 2008, Pazartesi 18:23

Mesaj: 31titanik. kısmet olmadı. merak da etmedim hiç aslında
31 Mayıs 2008, Cumartesi 00:42

Mesaj: 478Titanic The lord of the ringsi gibi çok duyulan filmler değil ama izlenmeli filmler
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
The Godfather 2,3
Lost in Translation
Beetle Juice
Edward Scissorhands.......
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
The Godfather 2,3
Lost in Translation
Beetle Juice
Edward Scissorhands.......
31 Mayıs 2008, Cumartesi 14:54

Mesaj: 26schindler'in listesi braveheart gladiator ben savas filmlerine pek alısamadım ya ama izledikten sonrada 1000 kez izliyorum
3 Haziran 2008, Salı 00:53