Mesaj: 42İyi seri katilimiz Dexter 2. sezonunda.Sakın katilin iyisi olur mu hiç demeyin.Bizim katilimiz Dexter sadece kötü insanları öldürüyo

7 Mart 2008, Cuma 09:04

Mesaj: 11her ne olursa olsun adam öldürmeyi katletmeyi veya işgence edip zulmetmeyi doğru bulmuyorum. bunu yapan bir insanın aklındanda şüphe ederim.
kim oluyo o ki kendinde insanların yargılama hakkı buluo sakın sevdiğiniz filmi eleştirdiğim için kızmayın ben sadece içimden geldiği gibi konuştum. tekrar kusura bakmayın.
kim oluyo o ki kendinde insanların yargılama hakkı buluo sakın sevdiğiniz filmi eleştirdiğim için kızmayın ben sadece içimden geldiği gibi konuştum. tekrar kusura bakmayın.
9 Nisan 2008, Çarşamba 17:47

Mesaj: 42jack white Dexter'ın akıl sağlığından şüphe ederim demişsin zaten Dexter akıl sağlığı yerinde olmayan bi kişilik.
13 Nisan 2008, Pazar 18:13

Mesaj: 13Dexter kesinlikle sorunlu bir çocukluğun izlerini bünyesinde açıkça barındırmakta. Kendisi bir öldürme bağımlısı ve bunun farkında. Tabiki kahraman ilan edilecek bir tip değil ama ilgiyle izlenen gerilim yüklü heycanlı bir dizi. 3. sezonu ekim ayı gibi gösterime girecek diye duymuştum. Ve birde oyunu geliyormuş hayırlısı olsun bakalım 

13 Nisan 2008, Pazar 19:30

Mesaj: 38DEXTER SÜPER DE BİRTÜRLÜ İZLEYEMİYORUM SAATLERİ FALAN YOK MU ?
25 Haziran 2008, Çarşamba 11:37

Mesaj: 71yi seri katilimiz Dexter 2. sezonunda.Sakın katilin iyisi olur mu hiç demeyin.Bizim katilimiz Dexter sadece kötü insanları öldürüyo
________
öylemii
________
öylemii

26 Haziran 2008, Perşembe 01:49

Mesaj: 27Dexter süper ya tek kelimeyle... merak ediyorum çok ne olacak acaba
15 Ağustos 2008, Cuma 03:10

Mesaj: 7dexter gerçekten müthiş bir dizi.. hele 2. sezonu olağanüstüydü.. yeni sezonu bu sonbaharda başlıyor.. merakla bekliyorum..
18 Ağustos 2008, Pazartesi 00:11