Forum » Mısır Patlağı » Televizyon
DEXTER'A NE DERSİNİZ?
İyi seri katilimiz Dexter 2. sezonunda.Sakın katilin iyisi olur mu hiç demeyin.Bizim katilimiz Dexter sadece kötü insanları öldürüyo
Dexter süper.Sonunu merak ediyorummMMMM??
her ne olursa olsun adam öldürmeyi katletmeyi veya işgence edip zulmetmeyi doğru bulmuyorum. bunu yapan bir insanın aklındanda şüphe ederim.
kim oluyo o ki kendinde insanların yargılama hakkı buluo sakın sevdiğiniz filmi eleştirdiğim için kızmayın ben sadece içimden geldiği gibi konuştum. tekrar kusura bakmayın.
jack white Dexter'ın akıl sağlığından şüphe ederim demişsin zaten Dexter akıl sağlığı yerinde olmayan bi kişilik.
Dexter kesinlikle sorunlu bir çocukluğun izlerini bünyesinde açıkça barındırmakta. Kendisi bir öldürme bağımlısı ve bunun farkında. Tabiki kahraman ilan edilecek bir tip değil ama ilgiyle izlenen gerilim yüklü heycanlı bir dizi. 3. sezonu ekim ayı gibi gösterime girecek diye duymuştum. Ve birde oyunu geliyormuş hayırlısı olsun bakalım
Bi heroes un ki kaldı onuda yaparlar kesin
DEXTER SÜPER DE BİRTÜRLÜ İZLEYEMİYORUM SAATLERİ FALAN YOK MU ?
yi seri katilimiz Dexter 2. sezonunda.Sakın katilin iyisi olur mu hiç demeyin.Bizim katilimiz Dexter sadece kötü insanları öldürüyo

________

öylemii
Dexter süper ya tek kelimeyle... merak ediyorum çok ne olacak acaba
dexter gerçekten müthiş bir dizi.. hele 2. sezonu olağanüstüydü.. yeni sezonu bu sonbaharda başlıyor.. merakla bekliyorum..
Copyright © 1998-2008 Sinema.com