Mesaj: 165ÇOK YENİ BİR FİLM. SERİ 7 KİTAPTAN OLUŞUYOR. BU DA DEMEK OLUYOR Kİ 7 FİLM. HENÜZ SADECE İLK FİLMİ İZLEDİK. AMA SERİNİN İKİNCİ FİLMİ OLAN PRENS CASBIAN YAKINDA GÖSTERİME GİRECEK. BEN ÇOK BEĞENEREK İZLEDİM. ÇOK SICAK BİR FİLM. HATTA 2 DEFA GİTTİM. DAHA ÇOK 7-15 YAŞ GRUBUNA HİTAP EDİYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA BENCE YAŞ SINIRI YOK. HERKESE HİTAP EDEBİLECEK TÜRDE. İKİNCİ FİLMİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM...
5 Mart 2008, Çarşamba 14:00

Mesaj: 12ben ilk filmi izlemedim evde duruyo öyle ama ikinci filmi sabırsızlıkla bekliyorum prens caspianın kitabını okudugum için.
8 Mart 2008, Cumartesi 17:12

Mesaj: 12Şahsen filmi beyendim..Ama bazı yerleri abartı geldi..Mesela o savaş sahnesinde 10 kere aynı modda düşman üzerine yürüyorlar,gereksizdi..Caspian ve Susan'ın oyunculukları ise berbattı tek kelimeyle..Hele Caspian beni resmen film boyunca çileden çıkarttı..Öyle bi oynuyoki sanki hanım evladı..Ama yine de beyendim..Ama tabi bu benm fantastik sinema tutkumdan da kaynaklanıyor olabilir..
24 Temmuz 2008, Perşembe 12:31

Mesaj: 165düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler, Solarin...
caspian ve susan hakkındaki düşüncelerinde sana katılıyorum. maalesef ben de beklediğim oyunculuğu bulamadım. ama evet, ben yine de beğendim ve nihayetinde üçüncü film için şimdiden sabırsızlanıyorum...
caspian ve susan hakkındaki düşüncelerinde sana katılıyorum. maalesef ben de beklediğim oyunculuğu bulamadım. ama evet, ben yine de beğendim ve nihayetinde üçüncü film için şimdiden sabırsızlanıyorum...
24 Temmuz 2008, Perşembe 16:41

Mesaj: 2öncelikle ben serinin kitaplarını okudum. 1. film 2. kitaptan uyarlandı. ilk kitap filme çekilmedi. aynı şekilde 3. kitapta öyle. 2. filmde 4. kitabın uyarlaması. bence son kitabı da filme çekip seriyi bitireceklerdir. yani SON SAVAŞ olacaktır yeni filmin adı büyük olasılıkla. filmlerde gayet güzeldi.
27 Temmuz 2008, Pazar 15:29

Mesaj: 262yah tam anlamiyla bir cocuk filmi yah ha narnia ve gordolap ha selena
28 Temmuz 2008, Pazartesi 01:10

acaba gelecek filmelrin ya da kitaplarının adını bilen warsa yaza bilirmi?lütfenn...
acaba gelecek filmelrin ya da kitaplarının adını bilen warsa yaza bilirmi?lütfenn...
9 Ağustos 2008, Cumartesi 17:58

1- büyücü'nün yeğeni
2- aslan, dolap ve cadı
3- at ve çocuk
4- prens caspian
5- şafak yıldızı'nın yolculuğu
6- gümüş sandalye
7- son savaş
muhtemelen yeni ve serinin son filminin adı 'son savaş'
1- büyücü'nün yeğeni
2- aslan, dolap ve cadı
3- at ve çocuk
4- prens caspian
5- şafak yıldızı'nın yolculuğu
6- gümüş sandalye
7- son savaş
muhtemelen yeni ve serinin son filminin adı 'son savaş'
30 Ağustos 2008, Cumartesi 00:03

Mesaj: 118suan kıtaplarını okuyorum son serisindeyim cok güzel benim cok hoşuma gidiyor.keşke ole bir şans banada denk gelse
4 Ekim 2008, Cumartesi 21:14

Mesaj: 144ben "aslan,dolap ve cadı"yı beğendim ama bebelerin oyunculukları pek iyi değil.
27 Ekim 2008, Pazartesi 10:19