site içinde gezindikçe puanım artıyor, tamam. ama anasayfa'ya tıkladığımda giriş puanıma dönüyorum. yani örneğin, siteye giriş yaptığımda 5000 puanım vardı. gezindikçe puanlarım arttı, 5030 oldu. ama anasayfa'ya tıkladığım an puanım tekrar 5000'e iniyor. devam edince 5030'dan devam ediyor gerçi ama, anasayfa butonuna tıklayınca puan neden geri sarıyor, onu anlamıyorum.
bileniniz varsa lütfen beni bilgilendiriniz...
site içinde gezindikçe puanım artıyor, tamam. ama anasayfa'ya tıkladığımda giriş puanıma dönüyorum. yani örneğin, siteye giriş yaptığımda 5000 puanım vardı. gezindikçe puanlarım arttı, 5030 oldu. ama anasayfa'ya tıkladığım an puanım tekrar 5000'e iniyor. devam edince 5030'dan devam ediyor gerçi ama, anasayfa butonuna tıklayınca puan neden geri sarıyor, onu anlamıyorum.
bileniniz varsa lütfen beni bilgilendiriniz...
3 Mart 2008, Pazartesi 22:02

Tarayıcınız sayfayı önbelleğine aldığı için ana sayfaya döndüğünüzde siteden yüklemek yerine önbellekteki kopyayı gösteriyor. Yani puanlarınız bir yere kaybolmuyor 

4 Mart 2008, Salı 11:24

Mesaj: 515Bende bundan şikayetçiydim ama söylediği için içim rahat yoksa anasayfaya hiç dönmüyordum
5 Mart 2008, Çarşamba 13:39