Forum » Filmler » Üçlemeler, seriler
jason bourne serisini nasıl buluosunuz__???
süperrrrrrrrrr
sürükleyici-etkileyici-müthiş. daha en yazılabilir ki.
İzlemekten sıkılmadığım filmler.umarım devam eder.Bu arada Matt Damon jason Bourne rolünde tekrar oynamayı kabul etti diye okumuştum.Aynen devam.
zevkler gorecelidir .sahsım adına sıradan bır ucleme olarak goruyorum ama 2 fılm standartının ustunde bır aksıyona sahıp ...3fılm ıse beklemedıgım derecede sıradandı..tum serı benım ıcın 7/10
oldukça başarılı
Brat da kimmiş Matt bencede yaşayan en yakışıklı erkek ödülünü fazlasıyla hak etmiş ;) film zaten o varsa bitmiş...Espri bir yana izlendiğinde kaybettirecek serilerden değil..
selamlar...

öncelikle mat damon. damon rolünün hakkını veriyor ve filmi tabiri caizse tek başına alıp götürüyor... nefis bir seri... ve her devam filmi bir önceki gibi sıkı, kaliteli... şimdilerde dördüncü film için çalışmalar varmış, umarım o da güzel olur.
iyi ki paul greengrass çekmiş diyorum, başka da bişi demiyorum... çok iyi... hele de 3üncü bölüm...
Keyfle izlenebilecek serilerden biridir.Adamım Matt müthiş iş çıkarıyor zaten..Herzaman olduğu gibi.
Sanki Matt Damon değilde Tom Cruise oynasa daha mı güzel olurdu acaba böyle işlere daha yatkın birisi olarak düşünüyorum
Fazla önemsenen sıradan bir aksiyon.
serinin 3 ncü filminide geçen hafta izledim ve tek kelimeyle mükemmel ötesi harika bir film. Ve bitiş olarakta senaryo çok güzel uyumlu olmuş.. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim..
Copyright © 1998-2008 Sinema.com