yabancıların filmlerine lafım yok ama dizileri 5 para etmiyor
Alıntı:
jack white
tartışma ancak bu kadar gsl bitirilir... tebrik ediyorum seni kardeşim

bu tartışma bile değildi o oradan laf atmış bu buradan bende kızdım oldu btti................
sanmıyorum. hatta birçok yabancı dizinin bizim dizilerimizden daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Peki bana beş para etmiyecek dizilerden örnekler verebilirmisin Mesela Lost beş para etmez degilmi Yada Prison Break o da beş para etmez peki senin için beş para eder dizi anlayışı nedir hadi bunu geçtim yabancı filmler dedin peki o yabancı filmlerde oynayan aktörlerin oraya nasıl geldikleri hakkında bir fikrin var mı oraya gelebilmek için yüzlerce dizilerde rol alıyorlar ve kendilerini kanıtlama bölümünü beqenmediqin o dizilerde yapıyorlar..

Hayatında Kaç Tane Yabancı dizi izledin ..
Tamam kişisel olarak objektif olmadan nesnel bi biçimde eleştirdin eyvallah...Ama unutmaki Türk dizileri Beqenmediqin o yabancı dizilerden çalıntı geneli böyle örneqin doktorlar Grace anatomy den çalıntıdır Mahşer isminde bir dizi qeliyor oda 24 den çalıntı
parmaklıklar ardında prison break çakması bir dizidir
kavak yelleri dawsons greak den çakma bir dizidir
sabrina dan çakma dizi : acemi cadı

Ve Topiginin Ne kadar Gereksiz saçma ukâlaca oldugunu söyleyip seninde çakma bir sinema üyesi oldugun şüphesindeyim
İnsanlar Eleştiri Yapmadan Önce O konu hakkında bilgi sahibi olmalı özellikle İNSANLAR

Bir şeyi begenmek zorunda degilsin begenmiyorum diye bilirsin ama 5 para etmez diyemezsin buna hakkınyok bunu söylüyorsan arkasında saglam atarlı bi destegin olmalıdır ok. hadi iyi qünler.. umarım kimse bir daha yazmaz ve topik hakettigi qereksiz 5 pare etmez topiklerin bulunduqu yere en arka sayfaya qider..
lost mu parison break mı sex and the city mi 5 para etmez
Diziler olmasaydi kimse Televizyonu acmazdi, haberler izlemek icin acilirdi, yoksa hergün herkes ibo show gibi garip talk showlara mi bakmak isterdi?
Insanin kafasi dagiliyor iyi oluyor bence, abartmadan dozunu asmadan olursa tabi..
Copyright © 1998-2009 Sinema.com