Mesaj: 543yabancıların filmlerine lafım yok ama dizileri 5 para etmiyor
26 Şubat 2008, Salı 23:37

Mesaj: 121hangi dizileri izleyipte bu yorumda bulunuyorsun ilginç ve gereksiz olmuş 

17 Mart 2008, Pazartesi 08:38

Mesaj: 121yabancıların filmlere lafın yok ama dizilerin nesini beğenmedin hangi diziyi izleyip bu yorumu yaptığını anlamadın
17 Mart 2008, Pazartesi 11:41

Mesaj: 543Kişilerin Laflarına Bak Asıl Sizin Sözleriniz Saçma Ben Beğenmiyorum Bana Göre 5 Para Etmiyor Ben Siz İstiyorsunuz Diye Beğenmek Zorunda Değilim Ne Kadar Da Tuhafsınız Ya Sizin Yaptığınız Beğenmediğiniz Filmerin Yorumlarını Ben Ukalaca Yazmam Ona Bakarsanız Ben Türk Filmlerini Beğenmiyorum Ama Dizilerini beğenerek İzliyorum Aynı Şeyleri Bende Sizlere Yapsam Üzülürsünüz
Herkesin,Zevk,Renk, vb. Gibi Kişiden Kişiye Değişen Şeylerdir Saygılı Olun Biraz......
Herkesin,Zevk,Renk, vb. Gibi Kişiden Kişiye Değişen Şeylerdir Saygılı Olun Biraz......
10 Nisan 2008, Perşembe 21:41

Mesaj: 11arkadaşım madem bu kadar alınıyorsun neden böyle bir konuşma açıpta yorumlarımızı yazdığımızda şikayet etmeye hiç bir hakkın yok. kaldıki eğer bizde bir gün TÜRK FİLMLERİNİ ÇOK BEĞENİYORUM AMA TÜRK DİZİLERİ 5 PARA ETMİO yazarsak senden bu şahane yorumunu yazarsın. ama şimdi sen sordun biz sadece cevapladık. Bende diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim unutmadan fikrimi ekliyim. çokda güzel yabancı diziler çkabilio.
11 Nisan 2008, Cuma 21:25

Mesaj: 543İstediği kadar iyi dizileri çıksın ama ben beğenmiyorum beğenmek zorundada değilim sizin yorumunzda biraz ağır kaçıyor saygı duyun ......... Kim neyi niye beğenmiş beğenmemiş saygı duyun.....
anladım siz beğeniyorsunuz kendinizden dahada çok sevmişsiniz ama bende beğenmiyorum sizin gibiler nasılsa o filmlerde bana göre öyleeeeeeee.......
anladım siz beğeniyorsunuz kendinizden dahada çok sevmişsiniz ama bende beğenmiyorum sizin gibiler nasılsa o filmlerde bana göre öyleeeeeeee.......
12 Nisan 2008, Cumartesi 11:29

Mesaj: 37hepsi için böyle denemz aslında.lost,heroes .... bunlar efsane gibi bişi oldular
12 Nisan 2008, Cumartesi 12:34

Diğerleri güzel ama...
Komedi olraktan Simpsons hoş sadece...
Diğerleri güzel ama...
Komedi olraktan Simpsons hoş sadece...
13 Nisan 2008, Pazar 16:23

tartışma bitmiştir
tartışma bitmiştir

13 Nisan 2008, Pazar 18:14

arkadasım madem bı topıc actın herkes ıstedgı yorumu yazar
sana katılmak zorunda deılız sen ızlemessen ızleme onlarda dıodu zaten "kakaleite " bızım dızılerımızı ızlede beğense
çok merak edıyorum acaba hangı turk dızılerını ızlıyosun ve buraya yazdıgın yorumların kaçı doğru
bu söledıgın kesınlıkle sacma "Aynı Şeyleri Bende Sizlere Yapsam Üzülürsünüz" yaz ozmn bundan sonra
benım gorusume karsıt bı gorus varsa bn bunu saygıyla karşılarım kustah bır sekılde deıl asıl sen saygılı ol
sana katılmak zorunda deılız sen ızlemessen ızleme onlarda dıodu zaten "kakaleite " bızım dızılerımızı ızlede beğense
çok merak edıyorum acaba hangı turk dızılerını ızlıyosun ve buraya yazdıgın yorumların kaçı doğru
Alıntı:
Kişilerin Laflarına Bak Asıl Sizin Sözleriniz Saçma Ben Beğenmiyorum Bana Göre 5 Para Etmiyor Ben Siz İstiyorsunuz Diye Beğenmek Zorunda Değilim Ne Kadar Da Tuhafsınız Ya Sizin Yaptığınız Beğenmediğiniz Filmerin Yorumlarını Ben Ukalaca Yazmam Ona Bakarsanız Ben Türk Filmlerini Beğenmiyorum Ama Dizilerini beğenerek İzliyorum Aynı Şeyleri Bende Sizlere Yapsam Üzülürsünüz
bu söledıgın kesınlıkle sacma "Aynı Şeyleri Bende Sizlere Yapsam Üzülürsünüz" yaz ozmn bundan sonra
benım gorusume karsıt bı gorus varsa bn bunu saygıyla karşılarım kustah bır sekılde deıl asıl sen saygılı ol
19 Nisan 2008, Cumartesi 22:14

[kendımı tutıyım dıyorum olmuyor..
sana katılmak zorunda deılız sen ızlemessen ızleme onlarda dıodu zaten "kakaleite " bızım dızılerımızı ızlesede* beğense /ALINTI]
sana katılmak zorunda deılız sen ızlemessen ızleme onlarda dıodu zaten "kakaleite " bızım dızılerımızı ızlesede* beğense /ALINTI]
19 Nisan 2008, Cumartesi 22:15

Mesaj: 12Hepinize katılıyorum sizin yorumunuz benim yorumum. !!!!!!!!!!!
20 Nisan 2008, Pazar 15:11

Mesaj: 11tartışma ancak bu kadar gsl bitirilir... tebrik ediyorum seni kardeşim 

20 Mayıs 2008, Salı 21:45