Pazar günü saat 20:00'da yayınlanan bu diziyi ilk defa bir diziye yönetmenlik yapan hamdi alkan ve Türkiyede senaryo denenince akıllara ilk gelen isimlerden olan Birol Güven'in senaristliğini üstlendiği bu farklı konulu dizi bir öğretmenin öğrenci üzerindeki etkileri hakkında izleyenleri düşünmeye yöneltiyor
İlk olarak diziyi farklı bulduğumu söylemek istiyorum.Ve herkese tavsiye ediyorum.Ancak diziyle ilgili bir şikayetimi dile getirmek istiyorum.Diziye reklam giriyor.Reklamdan sonra dizi kaldığı yerden başlamıyor.15 dk. geri sarıyorlar.Zaten özetiniz uzun sürüyor izin verin kaldığımız yerden devam edelim .
Benim gibi bu konudan rahatsız olan arkadaşları veya dizi hakkında yorum yapmak isteyenlerin yorumlarını dinlemekten büyük bir keyif duyacağım...
ben bir iki bölümünü izlemiştim tolstoyun savaş ve barış filmini okutuyordu edebiyat hocası kötü ögrencilre kötü derken baş karakterler hep öyle olurya ilk başta.Dizi hakkında ise sunları söyliyebilirim bence bilindik hikayeler farklı mekanlar üzerine kurulmuş klişe yapıp izleyicileri tam canından vurmaya çalışmışlar hiç bir farklılığı yok diger dizilerden birol güvende senaryo yazarlıgında ilk akla gelen isimlerden birisi deil senin görüşün saygılıyım ama hamdi alkan da pek gerekli bir insan deil bence sinemada yada tv de bence izlemesenizde olur.hatta şiddetle izlemeyin diyorum
Copyright © 1998-2008 Sinema.com