Mesaj: 0Sevgili sinema.com üyesi arkadaşlar. Buraya kendine birazda olsa özgüveni olan ve kim olduğunu yazmaktan çekinmeyen arkadaşların SADECE adını, hangi şehirde ve hangi ilçesinde yaşadığını yazmasını rica ediyorum... Tabi bu konuda öncelikte bana düşüyor.
Sertan / İzmir / Buca
Sertan / İzmir / Buca
25 Şubat 2008, Pazartesi 18:08

Güzel bir forum açmışsın. Ama ben bir kişinin, adını söylemesi konusunda neden çekingenlik göstereceği anlamıyorum. "kendine biraz da olsa özgüveni olan..." demişsin (bu biraz sert gibi geldi bana), bu gerçekten de bir özgüven meselesi mi gerçekten? Yani çünkü ben adımı söylemekten kat'iyen çekinmem. Buyurun;
Adım Başar. Adana/Seyhan'da yaşıyorum.
Güzel bir forum açmışsın. Ama ben bir kişinin, adını söylemesi konusunda neden çekingenlik göstereceği anlamıyorum. "kendine biraz da olsa özgüveni olan..." demişsin (bu biraz sert gibi geldi bana), bu gerçekten de bir özgüven meselesi mi gerçekten? Yani çünkü ben adımı söylemekten kat'iyen çekinmem. Buyurun;
Adım Başar. Adana/Seyhan'da yaşıyorum.
28 Nisan 2008, Pazartesi 20:20

Mesaj: 324başar kardeşe katılayrum haçan insanın adını ilçesini ilini söylemesi özgüven meselesi ile örtüşüyor ise bu dünyada milyarlarca özgüven sahibi insan var bence özgüven kendini tanıtıp kendini rahatça ifade edip insanlara karşı iyi yada kötü düşünceleri olsun paylaşabilmektir...özgüven sevgidir paylaşımdır(ağ üzerinden olsada) umuttur kendini bilmekdir...özgüven kendine yakışanı giymektir...he bu arada bazi yazı içeriği espri mahiyetinde yazılmıştır aldırış etmeyin sertan kardeş beni yanlış anlama yola devam et sen
bu araada ben bessam/istanbul çocuguyum/ataköy-şirinevler mevkiinde oturmaktayım(hafta sonları şirinevler-hafta içi ataköy) not: Zengin değilim 
bu araada ben bessam/istanbul çocuguyum/ataköy-şirinevler mevkiinde oturmaktayım(hafta sonları şirinevler-hafta içi ataköy) not: Zengin değilim 
30 Haziran 2008, Pazartesi 09:19