benım 10 tane en ıyı fılmım var
fight club . clockwork orange . donnie darko . pulp fiction . no country for old men . there will be blood . taxi driver . star wars(1.2.3.4.5.6) . requim for a dream . paramparca asklar ve kopekler
big fish 11 oldu
FİGT CLUP,THE MATRİX,KRALIN DÖNÜŞÜ,KUZULARIN SESSİZLİĞİ,KARIŞIK PİZZA,SHİTİN İNTİKAMI,
ROMEO VE JULİET(L.DİCAPRİO),ŞEYTANIN AVUKATI,FACE OFF,BABA..

BENİM ONUMDA BU..
Sadece bir tane en iyi film var o da The Shawshank Redemption
hannıbal doğuyor,3:10 to yuma , gladyator , sibirya berberi , üstteki kadın(penelope cruz) , akıl oyunları , riddick gunluklerı , raydan cıkanlar , big nothing , fıght club , mr.&mrs.smith izlediğim en kalıtelı fılmler
unutmusum yazmayı "prestij" bıde
arkadaşlar ya kelebek etkisi ne olacak
bakın benim fikrim ise
olağan şüpheliler(harika),sin city,panın labirenti,aşk hikayesi,rüzgar gibi geçti,hayat güzeldir,seven,yeşil yol,sweeny todd fleed sokağının şeytan berberi...
Potemkin Zırhlısı, Masumiyet, Avakenings, Ragging Bull, Otobüs, Salkım Hanım'ın Taneleri, Terminal, Cast Away, Forrest Gump, Taxi Driver, Sarı Mercedes, Unutulmayanlar, Uzak, İklimler, Mustafa Hakkında Her Şey, Eşkıya...
evt kelebek etkisi ve olağan şüphelileri listeye eklemem lazımdı
ağır roman , saw3, tutsak hayaller,kelebek etkisi, yüzüklerin efendisi(1,2,3),baba,şifre merkür,I am legend
benim ilk onda da bunlar var.
bunu unutmuşum bu da 11 olsun KÖSTEBEK
Butterfly Effect, Secret Window, Godfather, Taxi Driver, 3:10 Yuma, I Am Legend, Dead Man, Edward Scissorhands, Arizona Dream, The Good The Bad And The Ugly, Unforgiven, Green Mile, Lord Of War, 8 mm... olabilir!
antony hopkins'in tüm filmleri.
Dövüş Kulübü, Kelebek Etkisi, Kimlik, Hayat Güzeldir, Piyanist , Babam ve Oğlum, Testere serisi, Kefaret, Şeytanın Avukatı, Ben efsaneyim
the butterfly effect(kelebek etkisi)
the others(diğerleri)
bettle juise(beter böcek)
vanilla sky(mavi gökyüzü sanırım)
v for vendetta(sonsuza dek özgürlük)
pretty woman(özel bir kadın)-biraz eski ama ben seviyorum ne yapayım..
madem öyle bende yazayım bari.
1. the lord of the rings
2. matrix
3. fight club
4. gladyatör
5. breavheart'ı unutmayın arkadaşlar
6. forrest gump
7. şeytanın avukatı
8. crash 'dikkate değer'
9. utanarak söylüyorum ama ''baba'' serisini hala seyretmedim ben. izlesem mutlaka girerdi listeme diye düşünüyorum.
10. ihtiras rüzgarları diyorum ben.tabi ilk aklıma gelenler bunlar.daha derin düşünsem 'ilk iki değişmez ama' son sekiz değişebilir.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com