Forum » Mısır Patlağı » Yarışma & Oyun
BEĞENDİĞİNİZ FİLMLERDEN SİZİ ETKİLEYEN CAN ALICI SAHNEYİ YAZINIZ
Ben beğendiğim filmlerden birinin sahnesini yazayım.The last of Mohikan filmini hatırlarsanız uçurum sahnesi vardı.Kızın sevdiği adamın ölüşünü gördükten sonra kendisini uçurumdan bıratığı sahne benim için cidden çok etkileyiciydi.
babam ve ğolum da denizin kamera da çocuk babasını görüp 'baba' dediği sahne

kill bill vol1 de O ren in başının ucu uçunca ' gerçekten acıyormuş' dediği sahne..
- titanik'te Di Caprio'nun denizin derinliklerine doğru gittiği sahne.
-bir de cgty13 şöyle demiş ona katılıyorum:
Alıntı:
cgty13
click filminde adam sandler in oğulunu uyarmak için hasta yatağından kalkıp oğlunun peşinden gittiyi sahne
Prestij filminde birçok etkileyici sahne vardı ama o sonunda olayların koptuğu sahneler müthişti.Dikkatli bakıyor musun?Abra cadabra...
yüzüklerin efendisi,yüzük kardeşliğinde frodo ve arkadaşlarının ağaç kovuğunda saklandığı ve kara süvarinin atından inip çok yakınlaştığı sahne ve ordaki kovalamacalar_liv tyler ın at üzerinde kara süvarilerden kaçış sahnesi gerilim_aksiyon dolu sahnelerdi.
Karanlık su filmi çok düşük kalitede bir filmdi fakat son sahnesinde bir asansör sahnesi vardı ya annesi ölüyo kız eşyalarını almak için eve gidiyor asansörde annesi kızının saçlarını örüyor.O sahnesi süperdi.
(THE MİST FİLMİNİ İZLEMEYENLER OKUMASIN) Son zamanlarda ciddi mana da beni şaşırtan izlerken ağzımın açık kaldığı şok olduğum bir stephen king uyarlaması The mist filminin son sahnesi müthiş vurucu bir sahneydi.Herşeyden ümidi kesilen baba araba içinde silahındaki 4 kurşunla önce oğlunu ve diğer 3 kişiyi de vurur.Kendisine kurşun kalmadığından intihar edemez.Sonra askeRiyenin kurtarma birlikleriyle karşılaşınca adamın ölmekten beter durumu beni feci derecede etkiledi.AĞLAMAK İSTİYORUM SAYIN SEYİRCİLER.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com