Forum » Mısır Patlağı » Yarışma & Oyun
BEĞENDİĞİNİZ FİLMLERDEN SİZİ ETKİLEYEN CAN ALICI SAHNEYİ YAZINIZ
BEĞENDİĞİNİZ FİLMLERDEN SİZİ ETKİLEYEN CAN ALICI SAHNEYİ YAZINIZ

Mesaj: 9Ben beğendiğim filmlerden birinin sahnesini yazayım.The last of Mohikan filmini hatırlarsanız uçurum sahnesi vardı.Kızın sevdiği adamın ölüşünü gördükten sonra kendisini uçurumdan bıratığı sahne benim için cidden çok etkileyiciydi.
22 Şubat 2008, Cuma 13:43

Mesaj: 80çok fazla var ama şimdi aklıma geldi Luc BESSON un oldukça iyi olan LEON filminde filmin son sahnesi küçük kız saksıdaki çiçeği toprağa gömer ve arka fonda sting den shape of my heart çalar kendimi çok berbat hissettiren sahnelerden biridir...
22 Şubat 2008, Cuma 19:54

Mesaj: 0Gerçekten çok var ama aklıma Brave Heart'tan 2 sahne geldi 1. si tabiki sondaki fredom diye bağırışı 2. si de savaş öncesinde yaptığı konuşma aklımda kalan etkileyici sahnelerden biriydi tabiki kendi sesiyle çok güzel oluyor o sahneler onuda ekleyeyim aklıma geldikçe eklerim daha
22 Şubat 2008, Cuma 20:47

Mesaj: 0BEN BİRAZ DAHA OLAYA NOSTALJİK YAKLAŞAYIM VE ''YILANLARIN ÖCÜ'' FİLMİNDE FATMA GİRİK' İN KAMEREYA YAPTIĞI YAKLAŞIK ÜÇ DAKİKALIK BİR KONUŞMA SAHNESİ VAR. BENİM AKLIMDA KALAN ETKİLEYİCİ SAHNELERDEN BİRİDE BU SAHNEDİR...
23 Şubat 2008, Cumartesi 09:52

Mesaj: 9The phenomenon gerçekten etkileyici sahneleri yazmışsın.Arkadaşlar sizlerede teşekkürler paylaşımlarınız için.
25 Şubat 2008, Pazartesi 13:28

Mesaj: 0the lord of the rings-1 de arwen in frodoyu elf diyarına yetiştirmek için kara süvarilerden kaçtığı ve elf dilinde söz sölediğinde suların şaha kalkması çok etkileyiciydi....daha çok var ama aklıma altı çizili olarak kalan sahne bu....
25 Şubat 2008, Pazartesi 15:51

Mesaj: 105ben charlie chaplin'in konuştugu ilk film olan büyük diktatörden bir alıntı yapmak istiyorum inanılmaz etkileyici bir sahneydi nede olsa hayatın bir gerçeyi doga üstü olmayan bir konuşma
Charlot'tan :
"İnsanlığın kini geçecek, diktatörler yok olup gidecektir. Halktan zorla aldıkları iktidar yine halkın eline geçecektir. Ve insanlar ölmeyi bildikleri sürece, özgürlük yok olmayacaktır..."
"Askerler! Sizi hayvan terbiye eder gibi şartlandırıp, aç bırakıp topun ağzına sürüyorlar. Doğaya aykırı olan bu adamlara teslim etmeyin kendinizi. Bu makine gibi duygusuz, makineleşmiş adamlara! Sizler birer hayvan değilsiniz!..
"Yüreğinizde insan sevgisi taşıyorsunuz! Nefrete kapılmayın. Ancak sevilmeyen kişiler nefret eder. Sevilmeyenler ve anormal olanlar... Askerler, kölelik uğruna dövüşmeyin. Özgürlük için dövüşün!"
Charlot'tan :
"İnsanlığın kini geçecek, diktatörler yok olup gidecektir. Halktan zorla aldıkları iktidar yine halkın eline geçecektir. Ve insanlar ölmeyi bildikleri sürece, özgürlük yok olmayacaktır..."
"Askerler! Sizi hayvan terbiye eder gibi şartlandırıp, aç bırakıp topun ağzına sürüyorlar. Doğaya aykırı olan bu adamlara teslim etmeyin kendinizi. Bu makine gibi duygusuz, makineleşmiş adamlara! Sizler birer hayvan değilsiniz!..
"Yüreğinizde insan sevgisi taşıyorsunuz! Nefrete kapılmayın. Ancak sevilmeyen kişiler nefret eder. Sevilmeyenler ve anormal olanlar... Askerler, kölelik uğruna dövüşmeyin. Özgürlük için dövüşün!"
29 Şubat 2008, Cuma 01:42

Mesaj: 40ben efsaneyimin sonunda kadının yaptığı konuşma beni çok etkilemişti nedendir bilmem
2 Mart 2008, Pazar 00:03

Mesaj: 731-Babam ve oğlumda Denizin kamerada babasını görmesi ve "İnsanlar büyüdükçe hayalleri küçülür mü?" dediği sahne
2-Gladyatörde Maximusun öldüğü sahne
3-Cahil periler bardagın düşüp kırılmadığı sahne
2-Gladyatörde Maximusun öldüğü sahne
3-Cahil periler bardagın düşüp kırılmadığı sahne
9 Nisan 2008, Çarşamba 15:12

Mesaj: 212Son Samuray fılmınde samuraylardan bır kacını sehır ıcınde dolaşırken nabutata nın askerler tarafından sacının kesıldıgı benı çok etkılemıstı...nedense aglamıstım o sahnede
24 Nisan 2008, Perşembe 11:01

Mesaj: 10Casablanca'nın son sahnesi.. Ilsa Rick'i bırakıp Victorla uçaga biner..her seyredişimde "gitme işte" derim ama kalsaydı Casablanca 100 yılın en önemli filmlerinden biri olmazdı heralde..
5 Mayıs 2008, Pazartesi 13:53

2. kelebek etkisinde 1deki hapisane olayı iyiydi
3. amerikan büyüsünün son sahnesi ( babanın kızı götürmesi, annenin arkalarından koşması)
2. kelebek etkisinde 1deki hapisane olayı iyiydi
3. amerikan büyüsünün son sahnesi ( babanın kızı götürmesi, annenin arkalarından koşması)
29 Mayıs 2008, Perşembe 22:16

Mesaj: 6A Few Good Men (1992) filminde mahkemede Tom Cruise'un Jack Nicholson' ı sorguladığı sahne güzeldi.
Yumurta filminde Nejat İşler ile çoban köpeğinin başbaşa kaldığı sahne.
Blade Runner filmindeki çatıdaki yağmurlu sahne..... uzayıp gider
Yumurta filminde Nejat İşler ile çoban köpeğinin başbaşa kaldığı sahne.
Blade Runner filmindeki çatıdaki yağmurlu sahne..... uzayıp gider
30 Mayıs 2008, Cuma 00:10

25.saat'te edward norton'un dünyaya,herşeye lanet ettiği sahne.
25.saat'te edward norton'un dünyaya,herşeye lanet ettiği sahne.
30 Mayıs 2008, Cuma 01:28

Mesaj: 4click filminde adam sandler in babasını işyerindeyken gördüğü son sahne vardı o sahne çok etkileyiciydi.bide aynı filmde oğulunu uyarmak için hasta yatağından kalkıp oğlunun peşinden gittiyi sahne.
30 Mayıs 2008, Cuma 01:29