Mesaj: 543Bence yüzyılın en iyi oyuncusu kim ne derse desin!!!
20 Şubat 2008, Çarşamba 19:57

Mesaj: 543Titanic filmi ile tam bir star olmuştur bu yalan değil ama onu yıldız yapan Growing Pains adlı Tv dizisiyle tanındı, Titanic filmiyle yıldızlığa adım attı
2008,2009,2010 gibi filmlerini çok merak ediyorum. Blood Diamond, The Departed, The Aviator,Gangs Of New York gibi Martin Scorsese tüm filmlerinin yönetmeni gibi gözüksede onu ünlü yapan kendi oyunculuğudur.
Martin Scorsese başka kimse ile fazla filmi olmasada The Basketball Diarres filmi ile gönüllere taht kuran çok iyi bir oyuncu tabi benim kendi görüşüm oluyor buda...
Felecek filmleri: Freedom Within the Heart (2009)
Akira (2009)
The Rise of Theodore Roosevelt (2009)
Shutter Island (2009)
Revolutionary Road (2008)
Body of Lies (2008)
2008,2009,2010 gibi filmlerini çok merak ediyorum. Blood Diamond, The Departed, The Aviator,Gangs Of New York gibi Martin Scorsese tüm filmlerinin yönetmeni gibi gözüksede onu ünlü yapan kendi oyunculuğudur.
Martin Scorsese başka kimse ile fazla filmi olmasada The Basketball Diarres filmi ile gönüllere taht kuran çok iyi bir oyuncu tabi benim kendi görüşüm oluyor buda...
Felecek filmleri: Freedom Within the Heart (2009)
Akira (2009)
The Rise of Theodore Roosevelt (2009)
Shutter Island (2009)
Revolutionary Road (2008)
Body of Lies (2008)
17 Haziran 2008, Salı 18:59

Mesaj: 4titanic filmini kesinlikle berbat eden bi oyuncu...
7 Temmuz 2008, Pazartesi 03:08

Mesaj: 101bence oyunculuk adına hiçbirşey yok,yada filmlerinde sadece onu izlemişsindir filmi

7 Temmuz 2008, Pazartesi 14:45

Mesaj: 1oynadığı filmler ii onun dışında bi tırıvırısı yok bi tarzı yok ne bilim bi brad pitt veya daha iisi al pacino de niro gibi kendine ait bi oyun tarzı olmalı arkadaslar ancak en iyi böyle olabilir..
7 Temmuz 2008, Pazartesi 17:23

Mesaj: 543Küçük yaştan, şimdiki olgunluk dönemine kadar birçok başarılı filmde yer almış ve birçok başarılı performans sergilemiştir. Ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu anlamak için filmografisine göz atmak yeterlidir. Ne yazık ki bazı sinemaseverler tarafından sırf "Titanic"te oynadığı için suçlu bulunmuş ya da yakışıklılığı ve popülerliği yüzünden suçlanmıştır. Oysa; oyuncunun birçok yıldız kadar(Brad Pitt, Johnny Depp) magazin-forever durumu yoktur. Neyse son yıllarda iyice artan başarısı inşallah en yakın zamanda Oscar ödülüyle ödüllendirilir. Zira 3 adaylığı vardır.
En beğendiğim performansları;
- What's Eating Gilbert Grape(1993): 19 yaşındaki Di Caprio'ya ilk Oscar adaylığı getiren film. Engelli bir çocuğu bu denli canlandırabilecek yetenekli oyuncu pek de fazla olmasa gerek.
- The Basketball Diares(1995): Yukarıdaki filmden 2 yıl sonra yine genç Di Caprio uyuşturucu tribine girmiş bir karakteri yine çok başarılı canlandırmış. Ayrıca yine bu filmden 2 yıll evvel yer aldığı Robert De Niro'lu "This Boy's Life"taki ufak yaştaki performansı da dikkat alınmayacak cinsten değildir.
- The Departed(2006): Scorsese ile iş birliğine başlayan oyuncu için bu oldugunluk çağı sinemaya ilk girişinden bile daha etkili geçmeye başlar, filmden önceki 1-2 yıldır artan etkili performansları bu oyunculuğunun haberci niteliğindedir. Öyle bir Bill Costigan olur ki Di Caprio, tekrar tüm dikkatleri üzerine çeker. Ne yazık ki Akademi Blood Diamond'daki performansını aday gösterir, bu filmde daha etkilisi varken. Yanlış anlaşılmasın Blood Diamond'daki artık Danny Archer olmuş Di Caprio'yu da çok beğendim fakat; buradaki performansını tabii ki değişmem.
En beğendiğim performansları;
- What's Eating Gilbert Grape(1993): 19 yaşındaki Di Caprio'ya ilk Oscar adaylığı getiren film. Engelli bir çocuğu bu denli canlandırabilecek yetenekli oyuncu pek de fazla olmasa gerek.
- The Basketball Diares(1995): Yukarıdaki filmden 2 yıl sonra yine genç Di Caprio uyuşturucu tribine girmiş bir karakteri yine çok başarılı canlandırmış. Ayrıca yine bu filmden 2 yıll evvel yer aldığı Robert De Niro'lu "This Boy's Life"taki ufak yaştaki performansı da dikkat alınmayacak cinsten değildir.
- The Departed(2006): Scorsese ile iş birliğine başlayan oyuncu için bu oldugunluk çağı sinemaya ilk girişinden bile daha etkili geçmeye başlar, filmden önceki 1-2 yıldır artan etkili performansları bu oyunculuğunun haberci niteliğindedir. Öyle bir Bill Costigan olur ki Di Caprio, tekrar tüm dikkatleri üzerine çeker. Ne yazık ki Akademi Blood Diamond'daki performansını aday gösterir, bu filmde daha etkilisi varken. Yanlış anlaşılmasın Blood Diamond'daki artık Danny Archer olmuş Di Caprio'yu da çok beğendim fakat; buradaki performansını tabii ki değişmem.
8 Temmuz 2008, Salı 15:44

Mesaj: 3bence oldukça başaılı bir oyuncu yani whats eating gilbert grape,catch me if you can,blood diamond'u izlemişseniz ona kötü oyuncu demeniz imkansız tamam kendisinden pek haz etmem ama kesinlikle çok başaralı
9 Temmuz 2008, Çarşamba 00:34

Mesaj: 14Herkes çok olumsuz düşünüyor ama bence Titanikten sonra kendini kanıtlamak içinfazlasıyla çaba sarfediyor.Ben giderek iyiye gittigini düşünüyorum.Titanikte ise bence çok kötüydü.Bence gelişme içinde
23 Temmuz 2008, Çarşamba 17:14

Mesaj: 37arkadaşım şimdi bahsedilen oyuncu biraz yakışıklı daha başka hiç bir öyle abartılacak özelliği yok bence.
4 Ağustos 2008, Pazartesi 20:16

Mesaj: 22bence oynadıgı rolleri gayet iyi kotaran bir oyuncu.buarada titanikten sonra parlamıstır ama daha sonra sönmemistir.bilakis kariyerinin üstüne birseyler ekleyerek bu döneme gelmistir.sonucta adamın calıstıgı yönetmenler yeter.
6 Ağustos 2008, Çarşamba 04:28

Mesaj: 144nedense o kadar gıcık oluyorum ki istediği kadar iyi oyuncu olsun sempati duyamıyorum.tavuğuma da kışt demedi ama!

21 Ekim 2008, Salı 11:40

Mesaj: 97Yüzyılın oyuncusu lafı bence doğru değil. İnişli çıkışlı bir kariyeri var. Fakat Martin Scorsese gibi yönetmenlerle çalışmaya devam ederse gelecekte anılacak oyunuculardan olabilir.
24 Kasım 2008, Pazartesi 15:15