Forum » Mısır Patlağı » Listeler & Anketler
Leonardo Di Caprio sizin için neler ifade ediyor
Bence yüzyılın en iyi oyuncusu kim ne derse desin!!!
Hiçbir şey!
bence çok iyi değil hatta genelde onun filmlerine önyargı ile yaklaşıyorum. Ama catch me if you can de ki performansı oldukça iyiydi çünkü yaşına rağmen küçük yaştaki bir karakteri canlandırması gerekiyordu o da çocuk gibiydi zaten onun için herşey yerine oturdu.
iyi şeyler ifade etmediği kesin.
Yapmayın ya en iyi oyuncu kesinlikle
Sevdiği kızı kurtarırken soğuktan donan,
buyuk bı dolandırıcı,
yuzyılın deılde 2007 ın iyileri arasında dıyebılırım
en iyi oyuncu olmasada gerçekten gördüğüm eniyi oyunculardan biri. bence leonardo di caprio nun oynadığı rollere biraz daha dikkat edilmesi lazım.
Sanirim Di Caprio'nun erkeksi tarafi biraz az agir bastigi icin eksikligi hissediliyor ama yine de Romantik filmlerde ve hatta action filmlerde (Blood Diamond) basarisini kanitlamis bir baby face.
gereksiz bir oyuncu
olmaması durumunda yokluğunu hissettirmeyecek,iyi bulmadığım bir oyuncudur..
Anlaşılan bu oyuncuyu sevenler hiç yok desem daha doğru olur ama benim baş oyuncum
Söylenecek fazla birşey kalmamış kaka leite, fazla ab................
tabiki zevkler değişir buna diyecek bişeyim yok ama şunu sölemeliyimki.. di caprio oynadığı oyunculukla gerçekten onlarca filme renk katmıştır.. başlık di caprio yerine "orlando bloom" yada "johny deep" olsa tabiki bu oyuncularıda çok seviyorum onlarda çok başarılılar fakat geçmişlerini kıyasladığımızda bu oyuncuların aldıkları öddülleri oscarları karşılaştıralım.. karşılaştırdıktan sonra bizim için öncelik başarı ve yetenekmi yoksa göze hoş gelmemi bunuda düşünelim..
bence gayet iyi bir oyuncu yüzü yakışıyor sinemaya çok yakışıklı ve tatlı
GELSİN BÜYÜK BULUŞMA'DA OYNASIN. YUSUF SEZGİN CEHENNEME GÖNDERSİN

MÜKEMMEL BİR OYUNCU, İSA ÇARMIHA GERİLDİĞİNDEN BERİ DAHA İYİ OYUNCU GELMEDİ.

O TİTANIC FİLMİNDE ATTIĞI KULAÇLAR.İŞTE GERÇEK SANAT BUDUR.
tıtanıc fılmıyle parlayan sonrada sonen bı oyuncu.....
Copyright © 1998-2009 Sinema.com