Her izleyişimde kendimi buluyorum.
-şütfenyorumyazın-
Her izleyişimde kendimi buluyorum.
-şütfenyorumyazın-
16 Şubat 2008, Cumartesi 22:19

Mesaj: 37filmi daha önce duymuştum ama izleme fırsatım olmamıştı fakat iyi bi film heralde en kısa zamanda izleyeceğim.
17 Şubat 2008, Pazar 00:56

Mesaj: 82özellikle genç yaştaki iinsnaların izlemesini şiddetle tavsiye ettiğim film ama fazla da carpe diem e kaptırmamak lazım kendini bi de onun tersi var öleceğin zamanı bil diye latincesini hatılayamadım
haaa buldum MEMENTO MORİ fani olduğunu hatırlamak lazım...
haaa buldum MEMENTO MORİ fani olduğunu hatırlamak lazım...18 Şubat 2008, Pazartesi 13:53

Mesaj: 68çok iyi bir film gençlerin kendini bulmaları ve hayatlarına yön vermeleri adına kaçırılmaması gereken bir şaheser.
21 Şubat 2008, Perşembe 02:21

Kİtabını okuyan var mı?
Kİtabını okuyan var mı?
21 Şubat 2008, Perşembe 19:31

Mesaj: 0evet kitabını okudum ve ciddden beni çok etkilemişti filminide izlerken her seferinde tekrar tekrar ağlarım hayata bakışımı değiştiren bi film ölü ozanlar derneği!!!!
24 Şubat 2008, Pazar 10:55

Mesaj: 14Kitabınıda okudum güzel bir sinema uyarlamasıydı.Gerçekten iyi bir film
23 Temmuz 2008, Çarşamba 16:50

Mesaj: 12Ahhh..Tek kelimeyle muhteşem bir film..Hele o Charlie(Nuvanda)'nin telefon sahnesi hiç aklımdan çıkmaz..
24 Temmuz 2008, Perşembe 12:21

Mesaj: 543İzledim anlamı oldukça yüksek fakat çok iyi bir film olarakta göremedim.
Ethan Hawke baş rol oynamsına rağmen diğer sınıf arkadaşları daha iyi oynamış Robin Williams yine bir başka
Ethan Hawke baş rol oynamsına rağmen diğer sınıf arkadaşları daha iyi oynamış Robin Williams yine bir başka
25 Temmuz 2008, Cuma 01:27

Mesaj: 8Genelde forumlarda adından çokça bahsettiren ve birçok kişi tarafından çok sevilen bir film olmasına rağmen nedense bana o kadar da etkileyici gelmedi. Klasik R. Williams filmlerinden biri. Kitabı okuyan arkadaşlar, kitabın çok daha güzel olduğunu bahsederler.
Bu kadar çok kişi filmi beğendiğine göre sorunun bende olduğunu da düşünmüyor değilim hani...
Bu kadar çok kişi filmi beğendiğine göre sorunun bende olduğunu da düşünmüyor değilim hani...
28 Ağustos 2008, Perşembe 00:20