BEN PARDON FİLİMİNİN HAKETTİĞİ GİŞEYİ GÖRMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
EMİNKİ BU SİTEDE DE PARDONU İZLEMEYEN ARKDAŞLAR VARDI KESİNLİKLE İZLENİLMESİ GEREKEN HARİKA BİR FİLİM
BU KONUYU YAZARKEN BİLE AKLIMA FİLİMİN SAHNELERİ GELİYOR GÜLEREK YAZIYORUM MÜTHİŞ BİR FİLİM MUTLAKA İZEYİN DİYORUM
bence bu filme bu gişe çok bile...
dersler alınması gereken film
aynen katılıyorum hakettiği gişeyi goremeyen filmlerin başında gelen bir film bence; ferhan şensoy un kalemi rasım oztekin ve ekibin oyunculuguna bu gişe gercekten haksızlık ama gel görki bir recep ivedik rekorlarla giriş yapıyor sinemada boş yer yok ama komik değil insanlar gulebilmek için kasılıyorlar gerek yok komik değildi demeyi sanırım kendilerine yediremiyorlar.
Arkadaşlar tamam pardon haketmediği bi gişede kalmış olabilir ama recep ivedik bu filmin hakkını da yememek lazım...
hakettiği gişeyi göremediğine bende katılıyorum çok beğenmiştim yer yer gülüp yer yer sinir olmuştum ülkemizin yönetim biçimini, polisin nasıl çalıştığını anlatan çok güzel bir kara mizah türk filmidir. tavsiye ederim.
Aslında son derce iyi bir filmdi. Fakat reklamı iyi yapılmadığı için çoğu kişinin gösterime girdiğinden bile haberi olmadı.
pardon filmi bence arşive konulunulucak bi film. bence de gişe yapamamısının tek sebebi yeteri kadar reklam yapılmaması. kutsal damacana gibi
evet kesinlikle katılıyorum bu film hakettği gişe yi alamadı recep ivedikten 10 kat daha güzel bir film bence türk sinemasının sayılı komedi filmlerinden biri...
Bence de kesinlikle hakettiği yer bu değildi.Harika bir mizahi bakışla,müthiş bir eleştiri.Olayın gerçek olması da cabası.Ferhan Şensoy da gayet başarılıydı.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com