Mesaj: 96İyi mi kötü mü? Bu film hakkında karar vermekte zorlanıyorum. Bir yandan Türk filmi olduğu için seviniyorum bir yandan niye daha orijinal bir hikaye işlenmiyor diye üzülüyorum.
13 Şubat 2008, Çarşamba 10:19

Mesaj: 0evet yhaa aynen sana katılıorum hep aynı dinsel öğelerden aynı tarz filmler yaplıo türk nyönetmenlerin ve senaristlerin bu kadar hayal gücü düşük olduğunu düşünmüorum aslında ama .....!!!!!
13 Şubat 2008, Çarşamba 12:47

Mesaj: 37Arkadaşlar tamam haklısınız konu orjinal değil ama bence bu film Türk sinemasının gelişmekte olduğunun bir göstergesidir bence.Yani bilgisayar efektlerine bakınca iyi değil ama başlangıç için mükemmel bence...
17 Şubat 2008, Pazar 01:03

Mesaj: 0kimb daha iyisini yapta izleyelim ne dersin? herkes elestirirse böyle olur türkiye zaten..
yani sana sinema testi yapalım onu geç önce bi ne dersin..
yani sana sinema testi yapalım onu geç önce bi ne dersin..
19 Şubat 2008, Salı 22:27

Mesaj: 58Bence, koku filmi yapmanın kolay olduğunu sanıp, fazla umursamıyorlar.
Ve, ortaya böyle izlenmeye değmeyecek gereksiz bir film çıkıyor.
Ve, ortaya böyle izlenmeye değmeyecek gereksiz bir film çıkıyor.
24 Şubat 2008, Pazar 01:13

Mesaj: 0bana nie bu kadar yuklendinizki anlamıorum hanginiz beğendiniz ki semumu !!! the exorcist in turk versıyonu olmuş bence hem istediğimi düşünmekte özgürüm ;) sizinde görüşünüze saygılıyım her ne kadar siz saygılı olmasanızda!!!!!!!!!!!!!!
24 Şubat 2008, Pazar 10:51

Mesaj: 0kabullenmek lazım elle tutulur yerli bir korku sineması çekemedik bu güne kadar..
kime sorsam "amele" filmi diyorlar..
kime sorsam "amele" filmi diyorlar..
25 Şubat 2008, Pazartesi 16:26

Mesaj: 43Arkadaşlar bugüne kadar çektiğimiz filmlere bakarsak,filmlerimizin ne kadar vasat olduğunu ve de yeniliklere karşı uzak olduğunu görürüz.Filmde Karacadağ kesinlikle çok güzel bir olaya öncülük etmiştir.Ayrıca dikkatinizi çekerim Amerikada The exorcist filminin arkasında kilise duruyordu.Bizde destek veren çıkmadı.Diyanet işleri bşk destek vermesini isterdim.Bu şekilde de kendi kısıtlı imkanlarını en iyi şekilde kullanmış ve de başlangıç için kesinlikle çok hoştu.Aslına bakarsanız Hasan Karacadağ bu filmi kesinlikle bir yanlışı düzeltmek için yapmıştır.Şeytan çarpması değilde olayın aslen cin çarpması olabileceğini göstermiştir.Amerika hemen hemen her filmlerinde hristiyanlık propagandası yapmakta yok bayraklarının propagandasını yapmakta.Yok sürekli fedakarlık durumları vesaire vesaire bizlere Amerika rüyaların(!) ülkesi dedirtmeyi başardılar.Beş para etmez tarihlerini kahramanlıklar şeklinde gösterip durdular-devamda ediyorlar.Artık bende bizden şeyler görmek istiyorum beyaz perde aracılığıyla.Asıl kahramanlıklar burda yatıyor gösterelim.Sonuç olarak Hasan Karacadağ,Türk sineması için önemli bir yönetmen bizim için bizden şeyleri aktarıyor perdeye.Acımasızca eleştirmeyelim.
17 Ağustos 2008, Pazar 13:26