Mesaj: 0Tekrar bölümlerinin bile izleme oranlarının yüksek olduğu, karşısına çıkan rakipleri bir bir ezdiği ve her eski oyuncunun çıkıp yerine yeni oyuncu gelince bu sefer işi bitti denmesine rağmen başarıya doymayan ve her bölümünde bizleri kahkaya boğan başka bir dizi var mı?
Eğer varsa lütfen beni ve tüm arkadaşlarımızı bilgilendirin...
Eğer varsa lütfen beni ve tüm arkadaşlarımızı bilgilendirin...
12 Şubat 2008, Salı 18:14

Mesaj: 44Katılıyorum ama bunda karakterlerın buyuk etkısı var eger su anda burhan altıntop karakterı dızıden cıkarsa dızı buyuk bır ıhtımalle sonlanır...
Ilk baslarda ata demırer ın tasıdıgı dızıyı daha sonra engın gunaydın alıp goturmustur...
Ilk baslarda ata demırer ın tasıdıgı dızıyı daha sonra engın gunaydın alıp goturmustur...
12 Şubat 2008, Salı 19:06

Mesaj: 180Var: "TATLI HAYAT." Avrupa Yakası hiç kalır bu dizinin yanında...
16 Şubat 2008, Cumartesi 14:19

Mesaj: 9ewet sinematrix e katılıyorum yok böyle bişey. gülmek istiyorsan avrupa yalasını izleyeceksin burhan
ın yüzünü görünce insan gülme krizine girio yeni gelenlerde pek öle yabana atılır deil hani şahika da burhanın kadın versiyonu..
ın yüzünü görünce insan gülme krizine girio yeni gelenlerde pek öle yabana atılır deil hani şahika da burhanın kadın versiyonu..
16 Şubat 2008, Cumartesi 16:34

Mesaj: 32 sinematrix'e katılıyorum. Ancak sanırım bu sezon Avrupa Yakası sona erecekmiş. Bu yüzden üzgünüm
Ayrıca Tatlı Hayat da çok güzeldi ama Avrupa Yakası'nın yanında cidden sönük kalıyor.
Ayrıca Tatlı Hayat da çok güzeldi ama Avrupa Yakası'nın yanında cidden sönük kalıyor.
19 Şubat 2008, Salı 17:08

avrupa yakası her zaman bir numara.............favorim engin günaydın ve binnur kaya
....gülse birsel in hakikaten ellerine saglık
avrupa yakası her zaman bir numara.............favorim engin günaydın ve binnur kaya
....gülse birsel in hakikaten ellerine saglık16 Mart 2008, Pazar 20:27

Mesaj: 165düşüncelerimi olduğu gibi ifade edemiycem, çünkü öyle bir yazmışsın ki sinematrix, resmen "bu dizinin eşi benzeri yok, aksini de iddia edemezsin kardeşim!!" demişsin. yani yazında bu hava var. o yüzden tarafsız davranamıycam.
avrupa yakası şu anda tamamen karakter üzerine oynayan bir dizi oldu. bir çok arkadaşın da kastettiği gibi burhan karakteri olmazsa bu dizi izlenmez. şahika diyenler de olmuş, doğrudur. işte bence asıl problem burda başlıyor. diziye bütün olarak yaklaşılmıyor. bunu kinaye ya da eleştiri olarak söylemiyorum, onlarca insanın bende bıraktığı izlenimi aktarıyorum. burhanın enteresan hareketleri ve ses tonlamaları, şahikanın bir kaç klişe lafı olmazsa bu dizi çekilmez durumda. çok iyi oyuncular barındırdığı gerçeğini yatsımıyorum ancak işe sanatsal açıdan yaklaşılmadığı, burhan karakteri karşısında bir gerçek.
ben kendi adıma söylüyorum, gülse birsel'i artık o kadar iyi tanıyorum ki, replikleri tahmin eder hale geldim. o yüzden sıkılmaya başladım. ayrıca tamamen gülse'nin yarattığı replikler de değil. ben defalarca tecrübe ettim, bir çok repliği, bir çok sahneyi cnbc dizilerinde görüyorum. bunun büyük bir kısmı gaffur döneminde oldu. ben diziyi artık izlemediğimden şu an için birşey söyleyemiycem. ama izlesem kendimi çürüteceğim bir şeyin olmayacağına da eminim.
bana katılmayanlar elbette olabilir, ben kendi düşüncelerimi ifade etmeye çalıştım. bana bu hakkı tanıdığınız için teşekkürler...
avrupa yakası şu anda tamamen karakter üzerine oynayan bir dizi oldu. bir çok arkadaşın da kastettiği gibi burhan karakteri olmazsa bu dizi izlenmez. şahika diyenler de olmuş, doğrudur. işte bence asıl problem burda başlıyor. diziye bütün olarak yaklaşılmıyor. bunu kinaye ya da eleştiri olarak söylemiyorum, onlarca insanın bende bıraktığı izlenimi aktarıyorum. burhanın enteresan hareketleri ve ses tonlamaları, şahikanın bir kaç klişe lafı olmazsa bu dizi çekilmez durumda. çok iyi oyuncular barındırdığı gerçeğini yatsımıyorum ancak işe sanatsal açıdan yaklaşılmadığı, burhan karakteri karşısında bir gerçek.
ben kendi adıma söylüyorum, gülse birsel'i artık o kadar iyi tanıyorum ki, replikleri tahmin eder hale geldim. o yüzden sıkılmaya başladım. ayrıca tamamen gülse'nin yarattığı replikler de değil. ben defalarca tecrübe ettim, bir çok repliği, bir çok sahneyi cnbc dizilerinde görüyorum. bunun büyük bir kısmı gaffur döneminde oldu. ben diziyi artık izlemediğimden şu an için birşey söyleyemiycem. ama izlesem kendimi çürüteceğim bir şeyin olmayacağına da eminim.
bana katılmayanlar elbette olabilir, ben kendi düşüncelerimi ifade etmeye çalıştım. bana bu hakkı tanıdığınız için teşekkürler...
16 Mart 2008, Pazar 22:02

Mesaj: 121avrupa yakası iyi dizi sadece artık eski performansı yok dizi çok kan kaybetti çok insan diziden çıktı tam karakter oturacak çıktı diziden bence zamanında bitirmeleri iyi olur. çok iyi dizi ama bu yaz biterse güzel anılır
17 Mart 2008, Pazartesi 08:28

Gayette dandik çocuk zekasına yönelik yapılmış bir dizi.yazıcak birşey bulamadıklarında milleti zil takıp oynattıkları gerizekalılığn sınırlarının zorlandığı bir dizi.
14 Nisan 2008, Pazartesi 11:35

Mesaj: 543çarşamba akşamlarımın vazgeçilmezi..her bölümde gülsenin üstün yaratıcı zekasına tekrar tekrar hayran kalıyorum.. Umarım avrupa yakası bitmez..umarım gülse ve avrupa yakası ekibi hep bizimle olur..
14 Nisan 2008, Pazartesi 12:15

Mesaj: 58Hafta içi, akşamları haberlerden önce de yayınlanıyormuş bu illet duyduğum kadarıyla... bir de kanal değiştirirse tam bir zamanlar "Çocuklar Duymasın" denen salak ötesi dizinin durumuna gelecek...
Dizinin kendisi için diyebileceğim şeyler: "ucuz", "kopya", "sinir bozucu"...
Altyazısız dizi izlemek isteyenler, resmen televizyonda izleyecek birşey bulamadığından (televizyon seyretmek bir mecburiyet ya(!)...) bunu izliyor... -en azından benim çevremdekiler öyle-...
Kaliteli komedi dizisi eksikliğinin ekmeğini yiyor...
Dizinin kendisi için diyebileceğim şeyler: "ucuz", "kopya", "sinir bozucu"...
Altyazısız dizi izlemek isteyenler, resmen televizyonda izleyecek birşey bulamadığından (televizyon seyretmek bir mecburiyet ya(!)...) bunu izliyor... -en azından benim çevremdekiler öyle-...
Kaliteli komedi dizisi eksikliğinin ekmeğini yiyor...
14 Nisan 2008, Pazartesi 12:17

Mesaj: 169BENİM DİZİYİ İZLEMEMİN TEK NEDENİ BURHAN ALTINTOP UN O DIZIDE OYNAMASI
gülmek istiyosan pardon filmini tavsiye ederim gerçi dizi değil ama asla kabak tadı vermeyen bir film
gülmek istiyosan pardon filmini tavsiye ederim gerçi dizi değil ama asla kabak tadı vermeyen bir film
5 Temmuz 2008, Cumartesi 22:50

Mesaj: 77Bir türlü sevemediğim ve sevmediğim için de insanların tepkisiyle karşılaşıp bu yüzden daha da gıcık olduğum bi dizi
8 Temmuz 2008, Salı 13:17

Mesaj: 4Her hafta bizi eğlendiren ve güldüren eşi bulunmayan bir dizi.Zaten 5 sezon sürmesiyle kendini gösteriyo inş bizi bol bol güldürmeye devam ederler
8 Temmuz 2008, Salı 14:58

Mesaj: 37Bitmesini kesinlikle istemiyorum. Bitmemeli. Burhansız bir hayat düşünemiyorum...
15 Temmuz 2008, Salı 15:01

Mesaj: 52Avrupa Yakasının artık zorlama bi duruma geldiğini düşünüyorum. o gitsin bu gelsin, olmadı şunu da alalım... Gülse Birsel'in bu sezon "tek bölümlük" karakterler kullanıp ilgi görenleri oyuncular arasına katmayı planladığını açıklaması çoğu şeyi gösteriyor. Tutunmaya çalışıyor.. Komikti benim için ama artık değil.. "7 Numara"yla kıyaslanamaz gözümde... Tekrarlarını bile defalarca izleyip sıkılmamışımdır 7 Numara'nın. Gülse Birsel izleyici kalmayana kadar uğraşıp öyle bitirecek sanırım diziyi...
3 Eylül 2008, Çarşamba 22:13