'I KNOW WHAT YOU DİD LAST SUMMER'
Bu da bir üçleme ilk film 'ı know what you did' 2. film 'ı still know what you did' ve 3. film 'I'll always know what you did' ... 1 ve 2 yi çok beğendim...
herhalde cnbc-e den sözediyorsun.bende seyrettim 1 ve 2yi ama 3. filmi daha seyretmedim.herhalde bu sefer kurtulurlar..
benim efsane niteliğindeki en iyi gerilim filmi olarka nitelendirdiğim filmlerden biri idi kendisi ta ki devam filmi çıkana kadar... aslında yalnızca geçen yaz ne yaptıklarının bilinmesi her zaman yeterliydi.
İlk film bir harikaydı sarah michelle gellar jennifer love hewitt bir filmden daha ne istenir ki arka fonda da duyulması zor ama bir o kadar etkili bir where did you sleep last night ? şarkısı çalıyordu ki filmde unutulmaz bir sahneydi o .
ben bu serinin 3. filmi olduğunu bilmiyordum. seriyi cnbc-e'de tanıdım. bir hafta arayla iki film oynatıldı. ilk film ikinciye göre çok iyiydi. ikinci film haddinden fazla ütopikti. bu da fazlasıyla benim nefretimi kazanmasına yetti. bu kadar ütopik bir filmden sonra artık düşmanın ölmesini beklemek çok zor. yani üçüncü filmde düşman ölürse çok şaşırırım. hatta üzülürüm(!) bile...
3. filmi izlemedim ama heralde kurtuluyorlardır artık=)
Üçüncü filmin diğer iki filmle alakası yok. Daha fantastik bir film. Eh işte seyredilebilecek bir film.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com