Forum » Filmler » Filmler
Elm Sokağında Kabus · A Nightmare on Elm Street
heralde filmi tek tek anlatmama gerek yok benim çocukluğum bu filmle geçti ondandır ki filme objektif yaklaşamıyorum hazır filmin baştan çekileceği açıklanmışken (yani diğer seriler hiç yokmuş gibi çekeceklermiş)sizin en beğendiğiniz sahneyi merak ediyorum (benimki freddy nin ellerini keserek yaktılar ama ölmedim kestiler ama ölmedim dediği sahnedir) eğer beğenmiyorsanız da yorumlarınızı bekliyorum
aynen benim çocukluığumda bu filmlerle geçti acayip korkar ama yine oturur bir güzel izlerdim sonra çocuk oyunu chucky vardı başımın belası elm sokağının en sevdiğim yanı o beyaz elbiseleriyel sanki hiçbirşey yokmuş gibi ortada dolaşan ve her zaman o berbat derecede korkutucu şarkıyı söyleyen küçük kızlardı hep ip atlarlardı sinir olurdum çünkü çok korkardım
1 2 freedy geldi kapıyı örrtttt 3 4 bilmem ne bilmem ne şimdi yazarken bile etkilendim))
Evet bizimde çocukluk filmimizdi elm sokağı serisi gerçektende fredi gece rüyalarımıza giriyordu gerçektende bana küçüklüğümü tekerrür etti...
Geçen ay serinin bütün filmlerini alıp tekrar izledim. Eskiden televizyon odası diye bir şey vardı, geceleri yayınlanan filme denk gelebilmek için bacak kadar boyunla anneyi babayı taklaya getirip televizyona bakarak uyuma iznine nail olmak gerekiyordu. O zamanlar hem çok korkar hem çok karizmatik bulurdum Freddy amcayı. Biri de insan gibi davransın şu adama, bi su versin diye düşünürdüm Freddy'nin kızının ortaya çıktığı filmin benim için ayrı bi önemi vardır o yüzden. Bir de çizgi roman okuyup duran çocuğun rüyaları başka türlü güzeldi.
1 2 freddy geldi
3 4 kapıyı ört xD

oküçük beyaz elbiseli kızlar ip atlıo yaa o kısma bitiorum
annemler yatınca televizyonu acar yorganın icine girer bunu izlemeye baslardım.. film bittiginde ben de bitmis olurdum.. ne tırnak kalırdı bi baska filmde yemek uzere ne de biraz daha vahşet gorecek mide ee yas o sıralarda 4 fln korkmak dogal...

gecenlerde anı olsun diye yine izledim bu kez cok eglendim.. cok guldum...

1
2
3

uyumak cok güç
freddy'le tanışmam 3 ya da 4 yaşlarındayken gerçekleşmişti o zamanlar ondan çok korkardım ama gariptir ki çok da severdim yaş ilerledikçe korkudan eser kalmadı ama sevgim arttı bi ara tvde her akşam başka bi bölümünü verirlerdi ben o akşam uyuyamazdım freddy gelicek die =]
1 2 freddy seni sevio bilmem kaç hacını tut die bi tekerlemesi vardı o iiydi bayaa
valla bende her çocuk gibi korkarak izlemiştim.şuan sahnelerini pek hatırlamıyorum ama iyiydi.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com