Mesaj: 0milyonlarca insanı peşinden sürükleyen bir macera .. 

7 Şubat 2008, Perşembe 15:10

Mesaj: 188paylaşımların için teşekkürler, baturyetik. benden önce davranmışsın..
ben sana ek olarak şunu söylemek istiyorum: filmin uzatılmasının nedeni warner bros çalışanlarının grevde olmasıymış. hiç bir anlam veremiyorum. milyon dolarların döndüğü bir işte çalışanlar haklarını alamıyorsa bundan daha rezil bir durum olamaz.: ! ! !
o yüzden melis35;
senin dediğinin doğru olma özelliği çok düşük. evet this winter, bu kış gösterime girecekti film. ama grevden dolayı film önümüzdeki yılın yazlarına kadar uzadı.
baturyetik çok doğru söylemiş, en azından kendi adıma söylüyorum, çileden çıkmış durumdayım. bu rezalete inanamıyorum. tüm bunları nasıl yazdım, onu da bilmiyorum. hala olayın şokunu atlatmaya çalışıyorum...! ! ! ! !
Daniel için de inanılmaz üzgünüm. bu habere de inanamıyorum. korkunç bir haber. çok önemli bir oyuncu daniel radcliffe. onu çok seviyorum. tüm danielseverler tek yürek olup onun için dua edelim. eski sağlığına kavuşması için...

ben sana ek olarak şunu söylemek istiyorum: filmin uzatılmasının nedeni warner bros çalışanlarının grevde olmasıymış. hiç bir anlam veremiyorum. milyon dolarların döndüğü bir işte çalışanlar haklarını alamıyorsa bundan daha rezil bir durum olamaz.: ! ! !
o yüzden melis35;
senin dediğinin doğru olma özelliği çok düşük. evet this winter, bu kış gösterime girecekti film. ama grevden dolayı film önümüzdeki yılın yazlarına kadar uzadı.
baturyetik çok doğru söylemiş, en azından kendi adıma söylüyorum, çileden çıkmış durumdayım. bu rezalete inanamıyorum. tüm bunları nasıl yazdım, onu da bilmiyorum. hala olayın şokunu atlatmaya çalışıyorum...! ! ! ! !
Daniel için de inanılmaz üzgünüm. bu habere de inanamıyorum. korkunç bir haber. çok önemli bir oyuncu daniel radcliffe. onu çok seviyorum. tüm danielseverler tek yürek olup onun için dua edelim. eski sağlığına kavuşması için...
1 Eylül 2008, Pazartesi 14:02

Mesaj: 10gerçekten daniel'ın bu duruma düşmesi çok üzücü. filmin ertelenmesi bizi üzmemeli nasıl olsa izleyeceğiz ama daniel'i başka filmlerde de görebilecek miyiz? bu çok daha üzücü bir hadise inşallah bir tedavisi vardır ve sağlığına kavuşur bu en büyük dileğim
4 Eylül 2008, Perşembe 17:48

Mesaj: 188ben bu hastalığı biraz araştırdım. geçici bir hastalık değilmiş. tedavisi de çok zormuş. yani yok denecek kadar az bir ihtimal, bu hastalığa yakalananların iyilişmesi.
gerçekten çok üzücü bir haber. bugün beşinci filmi bir kez daha izledim ve kendimi çok kötü hissettim. koskoca daniel radcliffe nasıl olur da böyle bir hastalığa yakalanır.?..
en azından altıncı filmin çekimleri bitti. daniel filmin tüm sahnelerinde oynadı. peki ya son film? daha doğrusu son iki film? en önemli bölümlerde, final bölümlerinde oynamayacağını düşünmek beni çok korkutuyor, endişelendiriyor, üzüyor, kahrediyor...
(
dilerim Allah'tan eski sağlığına kavuşsun. yani ne bileyim en azından harry potter serisini daniel'la bitirelim. altı film boyunca daniel'i izleyip, onun voldemort'u yendiği sahnenin hayalini kurup, en nihayetinde beklediğimiz final bölümünde onu izleyememek inanılmaz korkunç...
böyle bile olsa dahi inşaallah en azından dublör daniel'i izlemiş olalım. sonuçta önceki filmlerin çoğunda daniel dublör kullandı.
öfff, ne bileyim işte, belki de saçmalıyorum. ama aklıma bunlar gibi onlarca ihtimal geliyor...
gerçekten çok üzücü bir haber. bugün beşinci filmi bir kez daha izledim ve kendimi çok kötü hissettim. koskoca daniel radcliffe nasıl olur da böyle bir hastalığa yakalanır.?..

en azından altıncı filmin çekimleri bitti. daniel filmin tüm sahnelerinde oynadı. peki ya son film? daha doğrusu son iki film? en önemli bölümlerde, final bölümlerinde oynamayacağını düşünmek beni çok korkutuyor, endişelendiriyor, üzüyor, kahrediyor...
(dilerim Allah'tan eski sağlığına kavuşsun. yani ne bileyim en azından harry potter serisini daniel'la bitirelim. altı film boyunca daniel'i izleyip, onun voldemort'u yendiği sahnenin hayalini kurup, en nihayetinde beklediğimiz final bölümünde onu izleyememek inanılmaz korkunç...
böyle bile olsa dahi inşaallah en azından dublör daniel'i izlemiş olalım. sonuçta önceki filmlerin çoğunda daniel dublör kullandı.
öfff, ne bileyim işte, belki de saçmalıyorum. ama aklıma bunlar gibi onlarca ihtimal geliyor...
5 Eylül 2008, Cuma 22:14

danielsiz harry potter olur mu hiç yaa!kaç senedir izliyoruz.bebe elimizde büyüdü
bu işin şakası ulvi mesaj paran da olsa sağlık olmayınca hiçsin!yazık gencecik çocuk...umarım iyileşir.grev konusu da hakikaten daniel fletcher sana katılıyorum aklım almadı bu dünyanın parasının döndüğü yerdeki grev olayını...
bu işin şakası ulvi mesaj paran da olsa sağlık olmayınca hiçsin!yazık gencecik çocuk...umarım iyileşir.grev konusu da hakikaten daniel fletcher sana katılıyorum aklım almadı bu dünyanın parasının döndüğü yerdeki grev olayını...15 Eylül 2008, Pazartesi 16:29

Mesaj: 11Selam arkadaşlar öncelikle herkaesin ramazan bayramını kutlarım . Harry den yeni haber vermek isterim ama şuan herhangi bir haber yok sizi elimden geldigi kadar haberdar edecegim
2 Ekim 2008, Perşembe 18:42

Mesaj: 11Selam Harry Potter seven arkaşlar Daniel Radcliffe yaptığı bir röpörtajda son filmde de oynayağacınından bahsetmiş gözümüz aydın 

25 Kasım 2008, Salı 21:54

Mesaj: 6bence de harry potter serisi müthiş serilerden biri. hem kitaplarının hepsini okumuş hem de çekilen filmlerini izlemiş biri olarak filmlerini merakla bekliyorum.. sanki harry potter la birlikte büyüdüm gb heheh
ama umarım spider man serisi gb sıkıcı olarak bitmezz. hiç sanmıyorum ama artık hetr yaş gruubunn izleyebileceği filmler haline geldi
ama umarım spider man serisi gb sıkıcı olarak bitmezz. hiç sanmıyorum ama artık hetr yaş gruubunn izleyebileceği filmler haline geldi9 Aralık 2008, Salı 21:02