milyonlarca insanı peşinden sürükleyen bir macera ..
kesinlikle öyle.keşke hiç bitmese))
TÜM KİTAPLARINI OKUDUM.BENCE MÜTİŞ BİR SERİ.
Daniel'in ilk filmdeki minicik halini hatırlıyorum da; zaman ne kadar çabuk geçiyor. Resmen kocaman adam oldu biz hala her yeni filmi sabırsızlıkla bekliyoruz.
evet bitmese...
başlarda, hadi sonu gelsin de bitsin bu işkence dediğimi hatırlıyorum. nasıl biteceğini çok merak ederdim, sabırsızlanırdım. ancak şimdi o zaman geldi ve sonunda son kitap bizlerle buluştu, bu sefer de keşke bitmese diyorum. çok üzülüyorum bu duruma ama mecburen bitecekbe bitti de.
bu arada sn. wizardofoz'a katılıyorum. daniel'in ilk filmdeki haliyle son filmi arasındaki fark inanılmaz doğal olarak. bu emma ve rupert için de geçerli. ilk filmde küçücük çocuktular. ama şimdi yetişkin gençler oldular. tabii biz de onlarla büyüdük. ama yüreğimin derinliklerinde bir ses onların büyümesini istemediğimi söylüyor.
Serinin en iyi filmi Sırlar Odası ve Ateş Kadehi bence.
bitmesın
kıtapları okurken bı sonrakı kıtap nasıl acaba dıe dusunuyodum şimdide aynı şey fılmler ıcın söz konusu
ama cedric ölmeseydı daha guzelolurdu
kitapları,filmlerden daha etkileyici... hermione cok seker bir kız, film ile kitap arasında tek bağdaştırdığım o.
Şimdiye kadar seyrettiğim serilerdeki gibi ilk film, sırlar odası serinin en iyi filmiydi.
Filmler, kitapların yanına bile yaklaşamasa da, serinin en iyi filmi muhtemelen Alfonso Cuaron'un "Azkaban Tutsağı" yorumuydu. Daha sonra ise David Yates'in "Zümrüdüanka Yoldaşlığı" uyarlaması güze batıyordu.

Eğlencelik aile komedisi tadında ise "Ateş Kadehi" ve "Sırlar Odası" sayılabilir. Ama İlk iki filmin yönetmeni olan Columbus hakikaten çok kötü işler yapmıştı. Özellikli ilk film "Felsefe Taşı" yaşı 12'den byük olan tüm kitap hayranları için bir kabustu.

Ayrıca Daniel Radcliffe'in 5 filmlik seri boyunca bir gıdım oyunculuk ilerlemesi gösterememesi de talihsizlik olsa gerek :S
ateşkadehi ve sırlar odası için yapmış olduğun eğlencelik aile komedisi yakıştırmanı çok saçma buldum. bence uzaktan yakından alakası yok. yani lütfen mantık çerçevesi içinde bana örnekler verirmisin, bu filmlerin komedi olduğunu kanıtlamak için.
ayrıca felsefe taşı için söylediğin kabus yakıştırmanı da enteresanın da ötesinde vahim bir durum olarak görüyorum.
hepsinden farklı olarak, Daniel için söylediklerin de acınası derecede gülünç. daha iyi oynayabileceğine inanıyorsan, buyur adres: ingiltere, londra, warner bros stüdyoları...
harry potter güzel bir seriydi.. baya sürükledi beni ama daniel da çok büyüdü yaa
sırlar odası ve ateş kadehi filmlerinin eğlencelik filmler olduğunu söylemeye çalışırken yanlışlıkla "komedi" tanımını kullanmışım. bu filmlerin harry potter kitaplarındaki ruhu yakaladıklarını söylemek çok zor. kitap uyarlaması demek, kitabı sayfa sayfa ekrana yansıtmak olmadığı gibi (bkz: ilk iki film), öyküyü gençlik dizisi kıvamına getirecek kadar da yanlış bir kimliğe büründürmek olmamalı. eğer kitapla kıyaslamazsanız, 2. ve 4. filmin kendi çapında izlenebilir olduklarını söylemeye çalışıyorum.

daniel'ın oyunculuğunu eleştirmek için ondan iyi bir oyunculuk sunmam gerekmez. emma watson ve rupert grint'i ne kadar takdir ediyorsam, daniel'ı da en az o kadar yetersiz buluyorum. bu kadar basit.

ayrıca senin benim yorumumu bulduğun kadar, ben de senin yazdıklarını saçma ve gülünç bulabilirim. ama burayı mahalle meydanına çevirmemek için senin tarzında söylememeyi tercih ederim.
harry potter dan söz etmişken serinin sonuncu kitabı olan ölüm yadigarları 2 film olarak çekilecekmiş.
J.K.Rowling seriye devam edecek yolunda haberler var ortalık ta bilme duydunuzmu yani 8. bir kitap yaza bilirmiş.Bence devam etsin güzel olur yeni düşmanlar çıkar ortaya bakarsınız ki daha da ilginçleşir degilmi . Başka bir haber de Warner's Bros tan geldi Harry Potter 'ı dizi haline getirilecekmiş ama kesin bir açıklama olamadı buda hberler arsında
Copyright © 1998-2008 Sinema.com