Mesaj: 0Nicolas Cage baş rolinde oynadığı National Treasure - (Büyük Hazine) filminin ilk yapımıda çok güsel olmasına rağmen vizyonda istediği başarıyı sağlayamadı. Ama ikincisi Sırlar Kitabı ile Büyük başarı sağladı.
5 Şubat 2008, Salı 20:10

Mesaj: 30ilk filmini merak ediyordum nerde bulabilecegim acaba yardımcı olurmusunuz
harika bir film duyumları aldım we merak ediyorum hazineli.ve maceralı filmleri cok sewiyorum
harika bir film duyumları aldım we merak ediyorum hazineli.ve maceralı filmleri cok sewiyorum
12 Şubat 2008, Salı 20:12

Mesaj: 0İzlemedim kaçırdım daha doğrusu.Nicolas Cage'in oyunculuğunu çok beğeniyorum.Fırsat bulursam kiralayıp izleyeceğim.
13 Şubat 2008, Çarşamba 11:30

Mesaj: 0Size katılıyorum ilk filmi pek bilimiyor ama oda çok güzel bence zaten Nicolas Cage in rol aldığı her filmin tadı ayrı oluyor.
19 Şubat 2008, Salı 12:21

Mesaj: 0ilk filmde çok güzeldi buda öyle sürükleyici bir konusu var söz konusu Nicolas Cage olunca onun olduğu bütün filmler izlenir.
23 Şubat 2008, Cumartesi 13:23

Mesaj: 185size filmin konusunu soliim kahramınmz n.cage bir hazıneden haberdar oluyor ondan sonra yolculga baslıyor ılk ve ıkncı fılmdede herhald dunynnn en sanslı ınsanını oynuodr kendısı hazıneyı ararken yanlıslkla omzu tasa deyıyor ve tesadu un boylesı taslar bırbrnı acıyor ortalk yıkılyr ve hazıne yı buluyr ama olay bu kdr basıt degl hazıne ye dokundukları anda bı kere daha ortlk bırbrne gırıyor heryer yıkılıyor ama kahramnmz parayı bulyr tutuklnyr gıbı fln oluyr ama mutlu sonla bıtıyr 2.flmı sanırsam en kotu 15 fılm lıstmde yerını almstr
19 Mart 2008, Çarşamba 18:27

Mesaj: 117ilk filmi izlemeyen arkadaşlar, en kısa sürede izlemeliler. sizi temin ederim, ilk film ikinci filmden daha güzel...
19 Mart 2008, Çarşamba 20:23

Mesaj: 40Dediğiniz gibi 2. film daha çok başarı gösterdi.Ama bana göre ilk film ikinci filmden çok daha güzeldi.
28 Mart 2008, Cuma 16:52

Mesaj: 14aslınga bu filmde tıpkı mumya gibi indiana jones un birer taklidi gibi ama yinede eğlencelik olarak hiçte fena değiller
2 Nisan 2008, Çarşamba 17:24

Mesaj: 58İlki de ikincisi de amerikan tarihi üzerine, amerikalılar için yapılmış filmler...
Bana göre Ne ilki ne de ikincisi güzel... Indiana Jones olmaya çalışırken Tomb Raider (ki ona hiç girmeyelim) bile olamamış ikisi de...
Bana göre Ne ilki ne de ikincisi güzel... Indiana Jones olmaya çalışırken Tomb Raider (ki ona hiç girmeyelim) bile olamamış ikisi de...
22 Nisan 2008, Salı 19:55