2) Konu
3) Yönetmen
4) Çok tavsiye edildiği için
5) Diğerleri...
NOT:Tek bir seçenek seçerseniz daha iyi olur
Benim cevabım konu olacak.
2) Konu
3) Yönetmen
4) Çok tavsiye edildiği için
5) Diğerleri...
NOT:Tek bir seçenek seçerseniz daha iyi olur
Benim cevabım konu olacak.
4 Şubat 2008, Pazartesi 22:20

Mesaj: 121aslında herkezinde dikkat ettiği ama önemi olmayan bir şeyde war filmin adı. etkisiz bir isimse fazla konu incelenmez(genele göre yazıyorum)çarpıcı bir isinle bile herkezin dikkatini üstüne ceker bence film adıda önemli..(azda olsa)
30 Haziran 2008, Pazartesi 13:42

Mesaj: 327Yönetmen bence de çok önemli.Fakat iyi bir konu da olması gerek.
9 Temmuz 2008, Çarşamba 13:41

Mesaj: 61Filmin türü önemlidir bana göre. Bilim-kurgu, savaş, korku, kovboy filmi,..vs. Sonrasında türüne göre hangi ünlü oyuncu rol almış ona bakar ve giderim filme. Konusuna bakmam. Zaten filmde görüp anlayacağım konusunu.
Hangi tür olursa olsun eğer favori oyuncum(ör. Uma Thurman) oynuyorsa filmde, diğer faktörleri(filmin türü, yönetmeni,..vs.) arka plana atarak mutlaka giderim filme.
Bir filmi izlememdeki 3. etken yönetmendir. Mesela Steven Spielberg'ün her filmine giderim.
Hangi tür olursa olsun eğer favori oyuncum(ör. Uma Thurman) oynuyorsa filmde, diğer faktörleri(filmin türü, yönetmeni,..vs.) arka plana atarak mutlaka giderim filme.
Bir filmi izlememdeki 3. etken yönetmendir. Mesela Steven Spielberg'ün her filmine giderim.
9 Kasım 2008, Pazar 14:16

Mesaj: 62konusu ve yönetmeni...ara sıra oyuncular için gittiğim filmlerde olmuyor değil..
28 Kasım 2008, Cuma 21:56

Mesaj: 76Önce oyuncular ve yönetmen sonra konu bu üç şey için sinemaya giderim
))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))28 Kasım 2008, Cuma 22:39

Mesaj: 17tek bir seçenek seçmek zor ama bir sıralama yaparsam konu, yönetmen, ve oyuncular...
11 Aralık 2008, Perşembe 22:30

Mesaj: 3Bence benim için konu, oyuncular, yönetmen ve tabikide filmin adı ve türü benim için çok önemli.
12 Aralık 2008, Cuma 11:09

Mesaj: 6Ben bir bir çoğunu sebep olarak görüyorum ama bunların öncelik sırası var.En önemli sebep konu
sonra yönetmen sonra da oyuncular diyebilirim.
sonra yönetmen sonra da oyuncular diyebilirim.
13 Aralık 2008, Cumartesi 20:17