Forum » Mısır Patlağı » Listeler & Anketler
Bir Sinema Filmine Gitmenizdeki En Büyük Etken Nedir?
1) Oyuncular
2) Konu
3) Yönetmen
4) Çok tavsiye edildiği için
5) Diğerleri...

NOT:Tek bir seçenek seçerseniz daha iyi olur

Benim cevabım konu olacak.
konu ,oyuncular ve canımın istemesi
oyuncular
aslında herkezinde dikkat ettiği ama önemi olmayan bir şeyde war filmin adı. etkisiz bir isimse fazla konu incelenmez(genele göre yazıyorum)çarpıcı bir isinle bile herkezin dikkatini üstüne ceker bence film adıda önemli..(azda olsa)
Yönetmen bence de çok önemli.Fakat iyi bir konu da olması gerek.
konu ve oyuncular ikisi arasında kaldım
Filmin türü önemlidir bana göre. Bilim-kurgu, savaş, korku, kovboy filmi,..vs. Sonrasında türüne göre hangi ünlü oyuncu rol almış ona bakar ve giderim filme. Konusuna bakmam. Zaten filmde görüp anlayacağım konusunu.
Hangi tür olursa olsun eğer favori oyuncum(ör. Uma Thurman) oynuyorsa filmde, diğer faktörleri(filmin türü, yönetmeni,..vs.) arka plana atarak mutlaka giderim filme.
Bir filmi izlememdeki 3. etken yönetmendir. Mesela Steven Spielberg'ün her filmine giderim.
konu
1, 2, 4
konusu ve yönetmeni...ara sıra oyuncular için gittiğim filmlerde olmuyor değil..
Önce oyuncular ve yönetmen sonra konu bu üç şey için sinemaya giderim))))))))))))))))))))
tek bir seçenek seçmek zor ama bir sıralama yaparsam konu, yönetmen, ve oyuncular...
Bence benim için konu, oyuncular, yönetmen ve tabikide filmin adı ve türü benim için çok önemli.
Ben bir bir çoğunu sebep olarak görüyorum ama bunların öncelik sırası var.En önemli sebep konu
sonra yönetmen sonra da oyuncular diyebilirim.
konu
Copyright © 1998-2009 Sinema.com