sizce en ii talk showlar hangileri?
eginmulberry doğru sölemiş bencede ama makina sabah a kadar soluksuz eğlendiriyordu okan bayülgen seyirciyi çok iyi tanıyo ve buna göre acayip hamleler yapıodu ama beyaz bi yerden sonra tıkanıo maalesef ama beyazıt öztürk ü çok seviorum 3. bi isimde yok gibi şahan çok başında...
Beyaz Show!
Bence de Beyaz bu işi çok güzel yapıyor..
Ben hiç şüphesiz Ellen Degeneres Show diyorum. cnbc-e2'de oynuyor hafta içi her gün gündüz 12:00'de. Ellen'ı tanımadan önce ben de beyaz show ve tv makinesini izliyordum. ama cnbc-e ve e2 hayatıma girdikten sonra türk televizyonlarını anında unuttum. isteyerek değil, cnbc kanalları o kadar kaliteli ki ister istemez unuttum türk televizyonlarını. en önemlisi de herşeyin orjinaliin cnbc'lerde olması. hem filmler, hem diziler, hem de programlar. herşeyin orjinalleri bunlar. türk televizyonlarında da çok özgün şeyler yapılıyor ama bizde reyting belası var. bence çok korkunç birşey. cnbc dizilerinin beşinci altıncı yedinci sezonları çekiliyor. ama bizde dizilerin ilk sezonunun onüçüncü bölümüne sağ salim ulaşmak için yönetmenler, oyuncular vs... bir taraflarını yırtıyor... neyse bu konularda konuşacak çok şey var. ben ELLEN DEGENERES diyorum.
Beyaz Show
beyaz show tabıkı
okan bayülgeni hiç beğenmiyorum bir iticilik var kendisinde dolayısıyla yaptığı işede yansıyor.komedi anlayışı, eleştirmek ve alaycılıktan öte gidemedi. beyazıt öztürkün ise samimiyeti yeter, her daim halktan biri olduğunu gösterdi.

Disko Kralı
okan bayülgen eski programların tadını yakalayabilse kesinlikle o ama şimdi yaptığı disko kralı rezalet bir şey...o da gitgide kompleksli ve seviyesiz bir sunucu halini aldı...keşke hep zagadaki haliyle kalsaydı..beyaz'ı da pek takip etmesem de konuklarına ve izleyenlerine karşı saygısından,yerinde esprilerinden dolayı tebrik ediyorum..
O konuda haklısın,evet eski tadı yok.

O zaman Late night with conan o'brien show...
e2 de yayınlanıyor,harika bir program,adam zaten dahi
conan obrien show,beyaz show
Beyaz Show....
Copyright © 1998-2009 Sinema.com