Çok güzel ve komik bir diziydi eskiden. Kadrosu süperdi. Türkan Şoray ve Haluk Bilginer süper gidiyordu..
arkadaşım bende sıkı bir taraftarıydım dizinin.. halada unutulmazlarım arasında.. kahramanım ihsan yıldırım karakteri diyebilirim.. ama bi konuyu düzeltmeme izin ver.. filmin hiç öle süper bi kadrosu yoktu tek başarısı türkan şoray ve haluk bilginerden kaynaklı idi derim ben sana..
Yani kadro derken onu demeye çalışıyodum düzelttiğin için saol..
bencede çok güzel bir diziydi, pashan'a katılıyorum
Bir numara
evet bncede kesınLıkLe superdı...ama bencee tek nedenı haLuk bıLgınerdıı...
ama arkadaşlar asuman dabak ın da hakkını yememek lazımdı rolünde başarılıyıdı!!belki biliosunzdur amam bilemeyenler için hafta içi hergün show tvde tekrarları var saat 5 te fln başlıo sanırım!!
muhteşemdi tek kelimeyle
merenwen amandil doğru söylüyorsun Asuman Dabak'ı da unutmamak lazım o da iyiydi..
O DİZİDE OYNAYAN HERKES HARİKAYDI
Kesinlikle çok kaliteli bir güldürüydü.Hala tekrarlarını izlerim.Özellikle İrfan karakterine çok gülüyordum
cok guzel bi diziydi ama diziyi guzel yapan ihsan,menekse ve irfan karakteriydi.....
gerçekten muhteşemdi kaç kere tekrar verilse izleniyor
filmin bir kaç defa aynı bölümü izlesen bile harika bir etki yaratan bir film. yeniden yeni bölümleri çekilse rekor üstüne rekor kırabilecek bir şekilde harika bir film...
dizide oynayan herkes iyiydi rolünde ve ben hala tekrarlarını izliyorum bazen ve yine gülüyorum aynı tadı alıyorum
evetttttttt gercekten cok guzeldı keske devam etseydı..
Copyright © 1998-2008 Sinema.com