Mesaj: 0Titanic gibi bu güzel müziğin de unutulacağını sanmıyorum; filme acayip gitmişti bu müzik
1 Şubat 2008, Cuma 22:34

Mesaj: 0aynen katılıyorum.ilk duyduğumda müziğe ve filme bayılmıştım.kaç kere seyrettiğimi hatırlamıyorum.aklıma geldiği an yine duygulanıyorum
21 Şubat 2008, Perşembe 22:16

Celine Dion:::::::::::::::::::::::My Heart Will Go On:::::::::::::::::::::::::::::::
Celine Dion:::::::::::::::::::::::My Heart Will Go On:::::::::::::::::::::::::::::::
26 Mart 2008, Çarşamba 13:13

Mesaj: 188"My heart will go on", hiç şüphesiz dünyanın gördüğü, dinlediği en mükemmel şarkılardan biri. bir şarkı, bir filme bu kadar mı yakışır? ama seslendiren sanatçı da kesinlikle en önemli unsur, şarkının beğenilmesinde. CELINE DION bence dünyanın en güzel ve en önemli sesi. öyle bir ses asla bir daha gelmez. gencecik yaşına rağmen hayatına olağanüstü başarılar sığdırmış bir sanatçı. sesiyle olsun, görünümüyle olsun, sahne performansıyla olsun benim için sonsuza kadar 1 NUMARA...
26 Mart 2008, Çarşamba 15:09

Mesaj: 166Bende bu sarkinin ismini ariyordum ki neyseki sonunda buldum tesekkürler 
COk güzel bir parca...

COk güzel bir parca...
17 Ağustos 2008, Pazar 17:20

Mesaj: 5gerçekten çok hoş bir bir şarkı titanic filmine çok uygun bir müzik çok duygusal
))
))29 Ağustos 2008, Cuma 21:11

Mesaj: 3tıtanıç dunyada en begendıgım duygusal ve askı anlatan bır sarkıdır
31 Ağustos 2008, Pazar 15:32

Mesaj: 5My heart will go on ilk dinlediğimden beri hiç unutmadığım ezbere bildiğim hala dinlediğim muhteşem bi şarkı... Celine Dion'un sesine gerçekten çok yakışan bi şarkı...Çok sewiyoruummm
11 Eylül 2008, Perşembe 10:50

Mesaj: 52filmi sinemada ilk izlediğimde; herkes film sonunda gitmeye hazırlanırken ben hala oturuyordum.bir yandan muhteşem şarkıyı dinliyor bir yandanda jackin ölmemiş olabileceği ihtimaller üzerinde düşünüyordum.böyle bi şeyin olmayacağını bile bile.jack hortlak olarak gelse ve film allak bullak olsa dahi ben gönlümün oscarını verecektim ama olmadı.bu filmde çok etkilenmiştim gerçekten ve müzik hakikaten muhteşemdi.
16 Eylül 2008, Salı 17:59

Yapımcı:Jon Landou
James Cameron
Senaryo yazarı:James Cameron
Oyuncular:Leonardo DiCaprio
Kate Winslet
Kathy Bates
Billy Zane
Gloria Stuart
Frances Fisher
Bill Paxton
Film müzikleri:James Horner
Yapım yılı, ülkesi:1997, ABD
Dağıtım şirketi Uluslararası
20th Century Fox
ABD/Kanada
Paramount Pictures
Süre:194 dakika
Dil:İngilizce
Bütçe:200,000,000 $
Hasılat:1,845,034,188 $
tek kelime süper bi film .. My heart will go on -celine dion-. müzikde .. süper..
Yapımcı:Jon Landou
James Cameron
Senaryo yazarı:James Cameron
Oyuncular:Leonardo DiCaprio
Kate Winslet
Kathy Bates
Billy Zane
Gloria Stuart
Frances Fisher
Bill Paxton
Film müzikleri:James Horner
Yapım yılı, ülkesi:1997, ABD
Dağıtım şirketi Uluslararası
20th Century Fox
ABD/Kanada
Paramount Pictures
Süre:194 dakika
Dil:İngilizce
Bütçe:200,000,000 $
Hasılat:1,845,034,188 $
tek kelime süper bi film .. My heart will go on -celine dion-. müzikde .. süper..
20 Aralık 2008, Cumartesi 23:33