Forum » Sinema.com » Forum ve site ile ilgili istekler
Hediye yollanmayacaksa kazanmanin anlami nedir?
Zor ölüm 4 yarismasini kazanmis oldugum halde yarisma kurallari ve duyurularinda gecen kazandigima dair maili almadim. Almadigim gibi kazandigima dair mail gelmedigini ama sonuclar arasinda kazanan olarak gordugumu bir mail ile dile getirdim. Sonuc ne yazikki husran. Onemli olan yarismayi kazanmak sansli oldugunu hissetmek veya hediyenin yollanmamasi degildi. Vakit ayirip konu hakkinda aydinlatilmami rica ettigim(!) mailim yanitlanmayinca hayal kirikligina ugradim. Sedü gibi hayal kirikligi icinde bende gittim zor ölüm4'u alip izledim. Mail attigimda en azindan bir cevap yollansaydi hayal kirikligimi sineye cekecekdim...
Yarışmalarda kazananlar yarışma sayfasında listelendiği gibi mail yolu ile de gerekli bilgiler ve onay süresi gönderilmektedir. Onay süresi doluncaya kadar yarışma sayfasından ödülünü onaylamamış kullanıcıların ödülleri yedeklere devredilmektedir.
Ödül kazanmanıza rağmen onay süresi boyunca ödülünüzü onaylamadığınız için hakkınızı yitirmiş bulunuyorsunuz.
Bundan sonra böyle bir durumla karşılaşmamak için sinema.com alan adını posta istemcinizden güvenli gönderen listesine ekleyiniz.
kazandığımız ödüller tam olarak ne zaman elimize ulaşır bende bunu merak ediyorum kazandığıma dair e-postayı onayladıktan sonra 3hafta geçti hala sabırsızlıkla bekliyorum.. kargo ile ilgili bir problem olabilir mi?
arkadaşlar bende bundan yaklaşık 6-7 ay önce boş oda filminin t-şhirtini kazanmış ve gelmemişti sesimi çıkarmadım. o zamanlar sadece isimler yazdığı için belki ben değilde başka biri kazanmıştırda isim benzerliğidir demiştim. daha sonra sıradışı dvd sini kazanmıştım baktım onay süresi doldu dedi halbuki bana mail falan gelmemişti kazandığıma dair. ondan sonra ağır bir yorum yazınca yorumumu yayınlamadılar ve bana mail attılar adresimi istediler(halbuki siteye kayıt olurken adresi istiyorlar zaten sadece bir özür dileyerek karşılık verselerdi kafiydi)2-3 hafta bekledim film yine gelmedi bende mail attım yine ağır bir eleştriyle ve baktım 3 gün sonra film geldi t_shirtten hala bi haber alınamadı
Arkadaşlar ödül gönderim prosedürü şöyle işliyor: Ödül kazandığınız anda değil, tüm asil ve yedek talihliler ödüllerini onaylayıp gönderilmesini istediği adresi sinema.com'a ilettikten sonra toplu olarak kargoya veriliyor. vaveylawelles'in belirttiği gibi adresin tekrar alınmasının sebebi üyelerin kayıt olurken verdikleri adresin onaylanması demek.
Onay e-posta'sının ulaşmaması ise tamamen sinema.com'un iradesi dışında gelişen bir olay. Çeşitli e-posta sağlayıcıları bazı e-postaları spam olarak işaretleyebiliyor. Bunun önüne geçmenin yolu ise daha önce de belirttiğim gibi sinema.com'u güvenli gönderenler listesine eklemek.
Arkadaşlar, tüm yarışmaları takip edebilirsiniz. Burak 'ın da dediği gibi önce kazananlara onay maili gidiyor, ardından yaklaşık bir hafta kazanan herkesin hediyesini onaylamasını bekliyoruz. Onaylamayanların yerine yedek üyelere mail atılıyor ve onlardan onay bekliyoruz. Aslında bu da (yani onay istememiz) üyelerimizi mağdur etmemek için tercih ettiğimiz bir yöntem. Sinema.com Türkiye'nin ilk sinema sitesi dolayısıylla burda on yıllık üyemizde iki günlük üyemizde yarışıyor.Gönderdiğiniz onay maili ile adresiniz değişmişse bildirebiliyorsunuz, telefon numaranızı istiyoruz ki, kargo şirketinin size ulaşması kolay olsun. Yani özet olarak yarışma sonuçları açıklandıktan bir hafta sonra kargoya veriyoruz, kargo da yaşadığınız şehire göre 2-7 gün arasında elinize ulaşıyor. Yine aksi bir durum olursa editor@sinema.com adresine mail atmanız yeterli... Üstelik ağır bir dil kullanmanıza da gerek yok
Bu arada sinema.com'u güvenli gönderenler listesine almayı unutmayın ...
buradaki prosedur bir hayli garip aylardır bende bekliyorum.. hala bi hediyeyi gönderemediler..
Copyright © 1998-2008 Sinema.com