Forum » Mısır Patlağı » Listeler & Anketler
sinemalarda gormek istemediginiz oyuncu kim?
en sevdiginiz filmlerde gormek istemediginiz oyuncuyu hic dusundunuz mu.........
Orlando Bloom ,Ben affleck ,Al pacıno
bu ucunu gormek ıstemıyorum ılk ıkısı cok kotu oyuncular oldugu ıcın
Al pacıno ıse su gune kadar Kadın kokusu dısında hep mafya fılmlerı ıle gundeme geldıgı ve bellı bır kalıp ıcınden cıkamadıgı ıcın yanı ıyı bır oyuncu olamadıgı ıcın her ne kadar herkese cok begensede bunun ınsanların kendılerıne ıkon olarak hep guclu yanı Baba fılmınde oldugu veya Kurtlar vadısınde oldugu gıbı Sıddete meyıllı ınsanları ornek almasına baglıyorum ama benım ıcın sadece normal bır oyuncudan otesı degıl .....
yılmaz erdoğan..
öncelikle al pacino hakkında böyle kötü yorum yapılması sinema hakkında arkadaşın ne kadar bilgisi olduğu gerçeğini çıkartıyor..ben mr.been derim
başta yıLmaz erdoğan... ama bence bide şu var. kesinLikLe eğitimi oLmayan kişiLer oLmamaLı..mankenLer gibi
Robert De Niro, Jack Nicholson, Haluk Bilginer, Fikret Kuşkan
Pardon ben görmek istediğiniz diye anladım. Kesinlikle görmek istemediklerim: Brad Pitt, Tom Cruise, John Travolta...

İlk yazdıklarım olan ROBERT DE NIRO, JACK NICHOLSON, HALUK BİLGİNER ve FİKRET KUŞKAN mutlaka her daim görmek istediğim usta oyunculardır
Angelina Jolie ve Sharon Stone'u görmek istemezdim. Çünkü ikisi de filmlerinde daima seksepalitelerini ön planda tutarak rol yapıyorlar. Bir zaman sonra sıkıcı oluyor.
yanıtım kesinlikle nurgül yeşilçay olurdu..egosu kendinden büyük bu ablamızın(!)
leonardo di caprio - john travolta - yılmaz erdoğan - sandra bullock
Cameron Diaz
jennifer lopez
ve türevleri daha ne olabilir ki girdikleri filmleri katlediyorlar resmen
hele cameron diaz gangs of new york un tek kadın oyuncuydu ve benim için daniel day lewis ve leonardo di caprio'nun yanına hiç yakışmamıştı onun yerine kate winslet veya Scarlett Johansson oynasa film tam bir bütün olurdu benim için ona verilen paraya yazık diyorum kısacası..
ben effleck, n.cage ve j.travolta bunlar da oyuncu mu
SCARLETT JOHANSSON ve PENELOPE CRUZ bu ikisini görmeye tahammülüm yok.
M E H M E T A L İ İ İ İ E R B İ L ( GÖRMEK İSTEMİYORUMMMM.)

Rol aldığı tüm filmleri ya mahvetti yada retingini düşürdü. Örneğin ;

KELOĞLAN (İlk yayınlanan R. AKASYALI'nın Başarıyla Oynadığı)

DÜNYAYI KURTARAN ADAMIN OĞLU (İnanın Bir Başkası Başrol Oynasaydı , Filmin Geçmiş Tarihteki Kötü İzlenimini Bile Silecekti.)

HABABAM SINIFI (Rezalet................)
leonardo dicaprio
matt damon
penelope cruzz..
angelına jolıe,nurgül yeşilçay,john travolta,jessica biel şu an aklıma gelmeyen isimler de var ama bu isimlere hiç katlanamıyorum.
Copyright © 1998-2009 Sinema.com