Mesaj: 121Old Boy - Akasya - 3 Sıradışı inanılmaz etkiliyeci az bütçeli ve uyku kaçıracak derecede sarsıcı iyi filmler
30 Ocak 2008, Çarşamba 09:27

Mesaj: 18evet haklısın soın dönemlerde uzak doğu filmlerinde aşkıbu kadar güzel anlatan filmler görmemiştim istersen bide alacakaranlık samurayı ya da boş ev diye bir film var onun yaında dünya orta yerinde aşk için ağlıyorum kaçırma bu filmleri bence izle sonrada teşekkür edersin
5 Şubat 2008, Salı 01:09

Mesaj: 0OLD BOY inanılmaz güzellikte bi film.insanın tekrar tekrar izleyesi gelio.bence bu film az bütçeyle ne kadar başarılı bi film çekilebileceğinin en iyi kanıtı!!yüksek bütçeli saçma sapan hollywood filmlerine inat OLD BOY diyorum ben!!!
15 Şubat 2008, Cuma 11:42

Mesaj: 105uzakdogu diyince Hayao Miyazaki geliyo hemen aklıma bütün filmleri şiddetle tavsiye ederim anime olarak bence dünyada 1. sırada. kim ki-duk un Boş Ev filmi ve Park Chan- Wook' un Old Boy u da harikaydı bu yönetmenler bence birçok hollywood yönetmeninden kat kat KAT iyiler.
29 Şubat 2008, Cuma 01:59

Mesaj: 121Teşekkür ederim guguk kuşu boş evi izledim ama alacakaranlık samurayını izlemedim önerin için saol dünyanın orta yerinde aşk için ağlıyorumu tam olarak bitirememiştim ama izliycem tekrar teşekkür ederim
11 Mart 2008, Salı 10:10

Mesaj: 0uzak doğu filmleri; hollywood filmlerine kilitli kalmanın ne derece gerksiz olduğunu gösteriyor bence..bir old boy,boş ev, shutter izlenmeye değer nitelikteki filmler..
16 Mart 2008, Pazar 12:58

Mesaj: 2Ama arkadaşlar Chan-Wook Park'ın sadece OLD BOY unu söylemek olmaz bence. İntikam üçlemesinin diğer filmlerini (intikam meleği,haklı intikam) de yabana atmayın lütfen =)
14 Nisan 2008, Pazartesi 15:31

1-Oldboy / Chan Wook Park
2-İn The Mood For Love / Wong Kar Wai
3-2046 / Wong Kar Wai
4-Chucking Express / Wong Kar Wai
5-My Sassy Girl / Jae young Kwak
6-Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring / Kim Ki Duk
7-Bin-Jip / Kim Ki duk
8-Hero / Zhang Yimuo
9-Curse of the Golden Flower / Zhang Yimou
10-I'm a Cyborg, But That's OK / Chan Wook Park
11-Seven Samurai / Akira Kurusowa
12-Killer / John Woo
13-Hard Boiled / John Woo
1-Oldboy / Chan Wook Park
2-İn The Mood For Love / Wong Kar Wai
3-2046 / Wong Kar Wai
4-Chucking Express / Wong Kar Wai
5-My Sassy Girl / Jae young Kwak
6-Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring / Kim Ki Duk
7-Bin-Jip / Kim Ki duk
8-Hero / Zhang Yimuo
9-Curse of the Golden Flower / Zhang Yimou
10-I'm a Cyborg, But That's OK / Chan Wook Park
11-Seven Samurai / Akira Kurusowa
12-Killer / John Woo
13-Hard Boiled / John Woo
14 Nisan 2008, Pazartesi 16:37

Mesaj: 40Uzakdoğu sineması deyip de "İMPARATOR", Akira Kurusowa'yı anmadan geçemeyiz.
"Ran" ve "Seven Samurai" filmlerini özellikle izlemenizi tavsiye ederim. Sinemada şaheser yaratmanın ne olduğunu "Ran" filminde gördüm arkadaşlar, gerçekten büyüleyiciydi.
"Old Boy" Hollywood senaristlerini kıskandıracak kadar ilginç bir senaryoydu bence :-)
"Ran" ve "Seven Samurai" filmlerini özellikle izlemenizi tavsiye ederim. Sinemada şaheser yaratmanın ne olduğunu "Ran" filminde gördüm arkadaşlar, gerçekten büyüleyiciydi.
"Old Boy" Hollywood senaristlerini kıskandıracak kadar ilginç bir senaryoydu bence :-)
18 Nisan 2008, Cuma 20:24