Forum » Filmler » Üçlemeler, seriler
yaratılmış en iyi 3 seri senaryosu seçilen 3 seriden hangisi sence?
türkçe ye harika cevrilmiyor ama anlamıssınızdır sanırım ..

EMPIRE ve IMDB tarafından yaratılmış en iyi 3 seri seçilen ve aralarında bir türlü secim yapılamayan muhteşem zeka ürünlerinden hangisi tercihiniz ?

STAR WARS
LORD OF THE RINGS
THE MATRIX

ben Lord of the rings diyorum
bende arkadaşım.the lord of the rings bence üçünün arasında en iyisi.
Yüzüklerin efendisi (Lord of the rings) diyorum bende tabi unutmadan bu kategoride kesinlikle olması gereken bir filmde Karayip Korsanları..
yüzüklerin efendisi
matrix çok hızlı bir giriş yaptı ancak sonrasında 2. ve 3. filmde gördük ki hikayenin bazı bölümleri sonradan yazılmış ve aslında tutarlılıktan yoksun, Star WARS muhteşem bir seri Yüzüklerin Efendisi'ni seçmem tamamen kişisel tercihlerimden kaynaklanıyor.
Lord Of The Rings
Kesinlikle LORD OF THE RINGS
kesinlikle LORD OF THE RINGS
Benim oyum Matrix
the lord of the rings üstüne tanımam.bence avantajı hepsinin aynı anda çekilmiş olmasından.nasıl bir tepki alacağını bilmeden hepsini aynı ruhla çekilmiş olmasından kaynaklı.
araya zaman girince 'matrixte olduğu gibi' konu soğuyor ve maddi kaygılar ön plana çıkıyor.eminim matrixte de tüm filmler aynı anda çekilmiş olsa yani ilk filmin idealisliği ile 2 ve 3 te çok başarılı olurdu.
star wars'ta ise; arayı çok uzattığı için kuşak farklılıkları ortaya çıkarıyor.ama filmin devamının olduğunu bilmek insanlarda hep heyecan yaratıyodu maalesef oda sona erdi.
the matrix kesinlikle
ben de kesinlikle Yüzüklerin Efendisi diyorum
tabikide lord of the rings ama bence back to the future ilk 3' te olmalydı
En iyisi yüzüklerin efendisidir bence
Star Wars ilk üçleme. Ama Lord of The Rings ikinci üçlemeden daha iyi. Bunlara rağmen Matrix'in ilk filmi diğer serilerin bütün filmlerinden daha iyi.
yüzüklerin efendisi üçlemesi
yüzüklerin efendisini sevemedim bir türlü sanırım tekrar seyretmem gerek, matrix kesinlikle devam filmlerinde cuvalladı, tercihim star wars..
Copyright © 1998-2008 Sinema.com