Mesaj: 105diyebilirim genelde filmleri kült olur 2007 temmuzuna kadar yaşayan ensane yönetmendi ve 7. mühür en iyi kült filmler arasına girebilir
29 Ocak 2008, Salı 04:35

Mesaj: 29hakkaten çok iyi bi filmdi... şimdi hatırladım da bir kez daha, etkilenmiştim...
7 Mart 2008, Cuma 00:41

Mesaj: 50evet, yedinci mühür nefis bir film... özellkile vebadan ölmüş insanlar arasında ilerleyen azrail ve haçlı savaşçısının olduğu sahneler... ya o satranç... diyalogları mükemmel sanırım ünerisitelerde okutuluyor senaryo dersinde falan...
23 Mart 2008, Pazar 12:50

Mesaj: 24efsane yönetmenlerden biridir benim hayatımı değiştiren filmlere imzasını atan yönetmendir. izlemeyenlere ve kendini oyunculuk adına geliştirmek isteyen sinema severlere tavsiye olarak persona filmini tavsiye ederim..
4 Mayıs 2008, Pazar 01:47

Mesaj: 37. mühür'ü büyük beklentilerle ve merakla aldım ama sanırım bişeyler kaçırdım. ne kaçırdım? yani bu filmi kült yapan ne? tamam ölümün dansı çok sağlam bi sahneydi ama..
15 Mayıs 2008, Perşembe 14:11

Mesaj: 105ben kısaca açıkliyim o zaman neden kült.Yedinci Mühür kıyamet tehtidi altında yaşamın anlamını çözmeye çalışan yanlız bir adamın çarpıcı portresidir.İnanç sistemlerinin erozyana uğradığı,nükleer bir kıyametin gündelik tehdit olduğu 1950 lerin dünyasında insanlığın hangi degerlere sarılması gerektiğini sorgular. işte bu özlelligi yeni bir tür varoluşçu sinamanun da ikonu olmuştur. Woody Allen dan David Lynch e birçok yönetmenin filmlerine de feyz ler vermiştir.
15 Mayıs 2008, Perşembe 23:26